Як Форестер бомжувала в американському «форесті»

31.08.2005
Як Форестер бомжувала в американському «форесті»

Скаут Тейлор-Комптон.

      Нещодавно ті мешканці Сполучених Штатів, які полюбляють дивитися по телебаченню різноманітні серіали, здригнулися: невідомо куди зникла популярна 16-річна актриса Скаут Тейлор-Комптон. У нас вона не має великої популярності, хоча глядачі могли запам'ятати її за роллю Клари Форестер в одному з епізодів серіалу «Дівчата Гілмор».

      24 серпня батьки юної актриси з містечка Еппл Веллі на півдні Каліфорнії заявили, що нічого не знають про місце перебування своєї доньки. Жодних звісток від неї вони не отримували впродовж двох тижнів! Очевидно, це був не перший подібний «коник» актриси, тому вважали, що вона знову «перебіситься» й повернеться.

      Але від міс Скаут ні слуху ні духу не було аж надто довго. Батьки б'ють на сполох, поліція висуває припущення, що Тейлор-Комптон узагалі втекла з дому, фанати кусають лікті, побоюючись «кіднепінгу» чи ще чогось лихого. Але нічого такого не сталося. Все виявилося курйозом.

      Шкільний тренер почув, як хлопчина з його команди вихвалявся приятелям, ніби в нього вдома живе відома телезірка. Наставник одразу повідомив у правоохоронні органи. Ті виїхали на місце, забрали Скаут і передали батькам. До речі, перед тим, як перебратися до помешкання балакучого «френда», «телесеріальна» Клара Форестер спала просто в парку. Хлопець же просто «пожалів» дівчину, повідомляє «Рейтер».

      Як і слід було гадати, причиною втечі стали сімейні проблеми. Актриса зізналася, що через непорозуміння неодноразово виходила вночі до того парку, в якому її знайшов хлопець, і засинала просто на гойдалках.