Я є тим, що я... ношу

27.08.2005
Я є тим, що я... ношу

Джастін Тімберлейк.

      Навіть дивно, що співак і улюбленець класних дівчат Джастін Тімберлейк досі не здогадався випустити власну лінію одягу. Хто вже тільки не йшов цим шляхом: і Вікторія з Девідом Бекхеми, і Дженніфер Лопес, і репер Пі Дідді, й безліч інших відомих музикантів, акторів та спортсменів, не кажучи вже про численних манекенниць. А чому б і ні, адже таким чином одразу вбиваєш двох зайців: і піар непоганий, і така-сяка зайва копійка в кишені гарантована.

      І ось коли до Тімберлейка нарешті дійшла ця проста істина, наречений Камерон Діаз вирішив і собі спробувати «одежного»  щастя. Звісно, сам Джастін одягу не шитиме й навіть не розроблятиме моделей, оскільки подібних талантів за собою раніше не помічав, а от дати своє ім'я цілому лейблу — залюбки. Щоправда, називатиметься нова лінія зовсім не Justin Timberlake, а William Rast — на честь дідусів Джастіна і його друга та партнера по проекту, Трейса Айала. Тімберлейкового предка звали Уїльям, а Трейс носив прізвище Раст. «Ми просто знайшли двох людей, які дуже сильно вплинули на наше життя, — дідусів, — пояснює Тімберлейк. — Тож із назвою лейбла довго не думали. Що ж до стилю нашого одягу, то він повністю відповідає нашому походженню: тут є щось від кантрі, але не обійшлося без краплі безумства й шику».

      «Одяг — це той розпізнавальний знак, по якому можна дуже багато сказати про людину. Це знак приналежності до особливого світу, в якому ця людина живе», — додав співак. До речі, долучитися до світу, в якому живе Джастін, поки що можна тільки у торговому центрі «Блуміндейлз», який розташований у Нью-Йорку. Наразі це єдине у світі місце, де продається справжній одяг марки William Rast.