Хрещений батько

26.08.2005
Хрещений батько

Сильвіо Берлусконі.

      Ім'я Андрія Шевченка в Україні відоме всім, за його життям давно стежать не тільки ті, кому до вподоби футбол, а й поціновувачі світських новин. Мало кого залишив байдужим шлюб одного з найпривабливіших наречених країни — уродженця Обухівщини — з американською моделлю Крістін Пазік. Чи не кожен тоді казав: невже не можна було знайти файну дівчину в Україні? Але любов, як відомо, зла... І герой нашого часу обрав, на його думку, кращу з тих, хто мешкав поруч із місцем його роботи, а саме — в Мілані.

      Після перевареного першого шоку в «сімейному питанні Шеви» на українців незабаром чекав новий удар. Свого сина Шева назвав зовсім непатріотично й незвично для українських вух — Джордан. В інтерв'ю форвард «синьо-жовтих» пояснював, що його нащадок росте в інтернаціональній родині, тому й знатиме з часом усі мови його батьків — італійську, англійську, українську й російську.

      Шевченко живе в Італії з 1999 року, тому, мабуть, і треба прийняти як належне, що Італія стала великою частиною його життя. Володар «Золотого м'яча» інтегрувався в нову Європу значно раніше за свою державу. Черговим кроком у цьому напрямі стало рішення футболіста взяти у хрещені батьки для свого сина президента... ні, не України, радником якого є член СДПУ(о) Андрій Шевченко, а клубу«Мілан». Це прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі. 29 вересня, коли Шеві виповниться 29 років, 11-мiсячний Джордан Андрійович пройде у Мілані процедуру хрещення, повідомляють італійські ЗМІ. Такий вибір батька.