«Блондинка» поза законом

13.08.2005
«Блондинка» поза законом

Різ не змогла покарати папараці.

      Різ Уїзерспун виявилася менш успішною в юридичних справах, ніж її героїня з фільму «Блондинка в законі»: розглянувши скаргу акторки на папараці, які переслідували її дорогою від спортивного залу до будинку, суд не визнав репортерів винними.

      Ще у квітні Уїзерспун розповіла поліції, що бульварні фотографи влаштували засідку на неї біля дверей спортивної зали, куди голлівудська зірка ходила розім'ятися, а потім папараці ледь не спровокували аварію. За словами Різ, фотокори оточили її та не давали проходу, і лише тренер допоміг знаменитості сісти в машину. На цьому репортери не заспокоїлися: вони обступили машину з усіх боків, а коли авто нарешті рушило, повсідалися до своїх «тачок» і продовжили переслідування  «блондинки», цього разу вже на колесах. Оскільки акторка  мешкає в закритому районі, лише приватна охорона врятувала перелякану жінку від нахабних мисливців за «зірковими» знімками.

      «У мене немає сумнівів, що папараці переслідували міс Уїзерспун того дня, — говорить представник поліції. — Але ми не змогли довести, що все  відбулося саме так, як вона описала».

      Не дивно, що «блондинка» залишилася  вкрай незадоволена рішенням суду. Неприємно знати, що різні нахаби можуть тебе діставати, але за це їм нічого не буде.

      До речі, виходить, Різ ще й менш фартова, аніж її колега по акторському цеху Камерон Діаз. Адже та спромоглася рішенням суду запроторити свого шантажиста-фотографа за грати...

Макар СИТИЙ.