Ах, який був мужчина...

06.08.2005
Ах, який був мужчина...

Дженніфер Аністон.

      Голлівудські зірки на те і є такими, щоб кожну їхню інтрижку з представником протилежної (чи й своєї) статі жовта преса обсмоктувала місяцями в усіх подробицях. І якби ж то фініш одного роману чи офіційного шлюбу означав і кінець його обговорення у ЗМІ. Далебі! Усі ці історії накладаються одна на одну, й акторам та актрисам довго нагадують їхні старі «подвиги» на тлі нових. Нагадують у тому числі й колишні жінки (чоловіки). Зокрема, класичних «постшлюбних» рис набула історія з Бредом Піттом, його екс-дружиною Дженніфер Аністон та «розлучницею» Анджеліною Джолі.

      Покинута Джен таки вирішила висловитися відкрито з приводу стосунків Бреда й Анджеліни. В інтерв'ю журналу Vanity Fair зірка серіалу «Друзі» заявила, що «такого повороту подій (якi призвели до її розриву з Піттом. — Авт.) зовсім не очікувала». Аністон дає зрозуміти, що їхній шлюб зруйнувала саме Джолі, і зазначає: «Уперше побачивши фотографії Бреда з Анджеліною, я була шокована. Я ж не робот. Зрозуміло, що на мене накотили і злість, і образа, й обурення». Дженніфер категорично заперечує припущення, нібито її стосунки з чоловіком погіршилися через те, що вона відмовлялася ставати матір'ю й робила вибір на користь кінокар'єри: «Ніколи, чуєте, ніколи в житті я не казала, що не хочу мати дітей. І я ніколи б не проміняла такий неоціненний для кожної жінки досвід на кар'єру!»

      Аністон каже, що зараз не спілкується з колишнім чоловіком, хоча той для неї, «як і раніше, фантастичний мужчина», і «його я любитиму до кінця своїх днів».

      А «фантастичний мужчина» тим часом уже й не намагається приховувати стосунків із новою коханою, з якою справді тісно зійшовся ще на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». Нещодавно Анджеліна разом із двома прийомними дітьми переїхала у дім Пітта в Малібу.

      Більше того: якщо раніше, з Аністон, Бред ігнорував вимоги кинути палити, то тепер хутко виконав наказ Джолі вiдмовитися вiд цигарок. Виявляється, актриса, яка не виносить запаху тютюнового диму, поставила ультиматум: буде куріння — не буде сексу. І це спрацювало, пише газета News of the World. Уже понад два тижні «фантастичний мужчина» не курить.