Хтось втрачає, хтось знаходить...

06.08.2005
Хтось втрачає, хтось знаходить...

Демі Мур.

      Американська співачка й актриса Дженніфер Лопес чекає дитину. Таку дещо несподівану новину розповсюдили одразу кілька відомих бульварних видань, а також досить поважне інформаційне агентство InterMedia. Якщо пікантні дані підтвердяться, власниця найзнаменитіших і найдорожчих сідниць Голлівуду не просто виявиться ще й власницею найцікавішого живота — історія з вагітністю Джей Ло неодмінно переросте в довгограючий серіал на кшталт її ж незакінченого роману з Беном Аффлеком і конкуруватиме з вагітністю самої Брітні Спірз.

      Але якщо молода Брітні має народити вже на початку осені, то 35-річна Дженніфер має наразі ранній термін — шість-сім тижнів. Принаймні про це журналу America's Star розповів один із друзів Лопес та її чоловіка, співака Марка Ентоні.

* * *

      Інформація про початок «цікавого положення» Джей Ло ще має бути підтверджена, а ось у житті іншої суперзірки Голлівуду — акторки Демі Мур — такий період уже, на жаль, закінчився, і про це повідомлено офіційно. На жаль, бо вагітність обірвалася викиднем на п’ятому місяці.

      До цього 42-річна Демі та її чоловік Ештон Кетчер намагалися приховати від бульварної преси очікування дитини. Ще б пак, адже Кетчер молодший від своєї обраниці на 15 з половиною років, тож папараці з самого початку знайомства двох таких різних величин не давали Демі й Ештону спокою.

      Варто зазначити, що до цього Деметрія Джин Гайнес (а саме так від народження звали актрису) була у шлюбі двічі. Перший раз вискочила заміж у 17-річному віці — за рок-музиканта Фредді Мура, який і лишив їй зіркове прізвище. Перша сім’я довго не

протрималася, на відміну від шлюбу Демі з колегою Брюсом Уїльямсом. «Міцний горішок» за 13 років спільного життя зробив жінці трьох дітей, а саму жінку — знаменитою. Адже особливих титулів і нагород Демі Мур досі так і не має, а найвідоміші фільми за її участю — «Непристойна пропозиція», «Солдат Джейн» і «Стриптиз» (за цю стрічку, до речі, Демі назвали «найгіршою актрисою 1996 року). А трохи раніше, будучи вагітною вдруге, Демі Мур прославилася ще в один спосіб: сфотографувалася голою для журналу Vanity Fair.

      Цього разу Демі зі своїм животом на суд публіки не показувалася навіть одягненою, хоча й устигла стати офіційним рекламним обличчям будинку моди «Версаче». І тут — така неприємнiсть...