Замість «Божевільних перегонів» — розлучення

03.08.2005
Замість «Божевільних перегонів» — розлучення

      Улюблениці американських (та й не тільки) підлітків Ліндсей Лохан зараз геть невесело. Дівчину дуже вразило розлучення її батьків, які саме зараз перебувають у розпалі судового процесу з цього приводу. Здавалося б, Ліндсей уже не маленька і у свої 19 має добре розуміти, що в сім'ях трапляється всяке. Тим паче у такій «проблемній» сім'ї, адже пан Лохан останні чотири роки провів у різних в'язницях США. А тепер, коли вийшов на волю, не лише ображає матір актриси, а й вимагає частину грошей, зароблених його успішною донькою теле- й кінозіркою.

      Здавалося б, Ліндсей, менеджерові якої разом із місіс Лохан довелося найняти найкращих адвокатів, аби здихатися безсовісного татуся, має добре розуміти, чому її батьки розлучаються. Аж ні: дівчина, виявляється, пам'ятає про батька тільки хороше і досі не може уявити собі, що між її батьками можуть виникнути якісь чвари чи суперечки. Зрештою, самі батьки теж у цьому винні, адже навіть тоді, коли в них були серйозні проблеми (тоді Ліндсей була ще підлітком у «перехідному віці»), намагалися не демонструвати це перед донькою. От і вийшло так, що варто було нинішній знаменитості вийти за двері, як її «предки» починали одне одного лаяти останніми словами, але щойно дитина поверталася додому, зображували ніжність і взаєморозуміння.

      Вiдтак тепер у вже дорослої й нібито самодостатньої Ліндсей психологічні проблеми. Більше того, це може призвести ще й до значних фінансових втрат, оскільки засмучена й вибита з колії актриса перервала презентаційний тур Європою, в якому представляла свою нову стрічку «Божевільні перегони», й терміново виїхала до Америки. Так що мешканці й гості Лондона, які зібралися подивитися прем'єру із запланованою участю Лохан, упіймали облизня. Ліндсей не зупинили навіть десять валіз із одягом, які вона прихопила з собою до Старого світу. Щоправда, половиною свого «гастрольного» гардеробу  дівчина вже й без того встигла скористатися, але ж скільки прекрасних суконь і костюмів так і залишилися не побаченими європейцями!