Прекрасний голос у бездоганному тілі

03.08.2005

      Ви знаєте багато оперних співачок, яких запрошують зніматися в рекламі нижньої білизни? А все тому, що далеко не кожна, хай навіть найзірковіша спадкоємиця справи Марії Каллас і Соломії Крушельницької «розкручена» до такого ступеня зірковості, при якому компанії-виробники отримуватимуть прибутки від її появи в їхній рекламі. До того ж, якось уже так склалося, що зазвичай фігури оперних дів далекі від досконалості...

      Але Шарлотти Черч це правило аж ніяк не стосується. Ще з 13-річного віку ця талановита дівчинка вражає шанувальників класичного співу таким потужним сопрано, що її вже не раз називали «другою Каллас». Причому в чарівний голос міс Черч закохані не лише досвідчені меломани, а й безліч тінейджерів, які завдяки Шарлотті долучаються до високого мистецтва. Починаючи з 1998 року, Шарлотта виступала перед Папою Римським, президентом Америки, королевою Англії тощо, випустила кілька дисків, фактично кожен з яких ставав «платиновим». Єдина проблема — з огляду на юний вік, тоді співачка не могла самостійно розпоряджатися заробленими власними зв'язками коштами, які незадовго до 18-річчя становили близько 17 мільйонів доларів.

      Тепер цій диво-дівчині вже 19, вона повнолітня й цілком самостійна. Тому вирішувати, погоджуватися на зйомки в самій лише спідній білизні чи ні, Шарлотті доведеться самій — батьки її долею вже не розпоряджаються і можуть хіба що радити. Як, до речі, і хлопець співачки, американська зірка регбі Гевін Хенсон. Ці двоє, між іншим, чи не найпопулярніша пара у Британії (де Шарлотта мешкає), і за цим показником поступаються хіба що подружжю Бекхемів. Між іншим, саме з Гевіном проводила відпустку на Антігуа панночка Черч, коли її «засікли» папараці. Коли знімки досконалого тіла (за останні два роки пухкенька доти Шарлотта добряче схудла, при цьому зберігши свої жіночно-округлі форми) голосистої діви потрапили на очі керівництву фірми La Senza, одного з найвідоміших у світі виробників жіночої білизни, компанія одразу припинила пошуки нового «обличчя» й зайнялася умовлянням співачки погодитися на зйомки.

      Поки що Шарлотта, незважаючи на солідний гонорар із шістьма нуликами, вагається. Ще б пак, адже подібних пропозицій  їй не бракує, а ось так узяти й роздягтися перед мільйонами глядачів — це все-таки досить серйозне випробування для такої скромної дівчини, як Черч. До речі, відтоді, як вони почали зустрічатися з Гевіном, Шарлотті часто пропонують повторити досвід Бекхемів і знятися в рекламі разом. А що, ситуація ж аналогічна: вона — співачка, він — успішний спортсмен. От тільки дівчина категорично проти. Мовляв, порівнювати їх із Бекхемами просто непристойно, адже, по-перше, сама вона співає значно краще, ніж Вікторія, а по-друге, Гевін набагато симпатичніший, ніж Девід.