Небезпечний спорт

27.07.2005
Небезпечний спорт

Джуд Лоу.

      І чому ті чоловіки не вміють цінувати свого щастя? Скільки разів траплялося так, що, знайшовши нарешті саме ту, єдину, яку інші шукають усе життя, представник сильної статі на радощах, сам не знаючи чому... стрибає у гречку. І такі ідеальні нібито стосунки летять шкереберть. Саме така прикрість трапилася з актором Джудом Лоу, в житті якого знову почалася смуга невдач.

      Перший «чорний» етап актор із «Холодної гори» пережив два роки тому, власне, якраз після зйомок у цьому злощасному фільмі. Дружина, колега по акторському цеху Сейді Фрост, приревнувала Джуда до партнерки по «Горі» — Ніколь Кідман. І хоча й сам Джуд, і особливо Ніколь наполягали на тому, що «нічого такого» й близько не було, Сейді вперто відмовлялася в це вірити (вочевидь, у неї таки були для цього причини) й подала на розлучення. Оскільки подружжя на той час мало вже трьох дітей, плюс чималі капітали й багато спільного майна, процес розірвання шлюбу затягнувся надовго. За цей час Джуд встиг знайти ту саму справжню любов — модель і актрису Сьєнну Міллер, з якою збагнув, що таке істинне щастя. Парочка прожила певний час у коханні й злагоді, готуючись одружитися, щойно Лоу отримає розлучення. Нарешті це сталося — нещодавно Джуд із Сейді поділили майно (актор залишив екс-дружині будинок вартістю майже в 7 мільйонів доларів у центрі Лондона і компенсацію в 3,5 мільйона) і домовилися про спільну опіку над дітьми. Здавалося б, уже ніщо не стоїть на заваді весіллю, але...

      Але тут вибухнув скандал: газети надрукували зізнання няньки Джудових дітей, такої-собі Дейзі Райт, яка розповіла, що в неї з Лоу був бурхливий роман. Причому зовсім недавно, тобто вже тоді, коли Джуд зі Сьєнною будували матримоніальні плани. Шокована наречена виставила зрадливого коханого за двері й тепер не хоче про нього й чути. А сердешний донжуан через газети й телебачення благає в неї вибачення, визнаючи, що його вчинку немає виправдання.

      Та дівчина невблаганна. Як свідчать очевидці, нещасний Джуд від горя геть себе закинув і став схожий на волоцюгу — не голиться, обличчя запухле (не подумайте нічого поганого — від сліз!), голос захрип... Не краще почувається і Сьєнна, яка геть не виходить на люди й на сцену — у спектаклі за Шекспіром її тимчасово замінили дублеркою. Батьки нареченої запевняють, що образи їхньої дочки не пробачать Лоу ніколи, його власна мати картає сина за дурість, і тільки Сейді Фрост почувається прекрасно. «Яке щастя, що це вже не мій жах!» — із полегшенням зазначила в інтерв'ю агенції «Ассошіейтед пресс» колишня дружина зрадника.