Стара подруга краще двох нових

27.07.2005
Стара подруга краще двох нових

Кріста Аллен.

      Красивий чоловік і непоганий актор Джордж Клуні, який нещодавно розійшовся з британською телеведучою Лізою Сноудон, недовго сумував без пари. Як повідомляє журнал «Піпл», голлівудський ловелас повернувся до своєї колишньої подружки, кінозірки еротичних фільмів Крісти Аллен. Кріста вже переїхала на італійську віллу актора і нібито геть забула, якої образи свого часу завдав їй Клуні.

      Річ у тім, що Аллен, яка прожила з Джорджем два роки, вже було переконалася, що він — її доля, і тренувалася вимовляти «так» у відповідь на довгоочікувану пропозицію руки й серця. Але Клуні, як виявилося, навіть не думав створювати сім'ю і, тим паче, заводити з Крістою дітей, яких вона дуже хотіла. Більше того, актор натякнув, що дівчина йому вже добряче набридла й не завадило б їм обом пошукати собі іншої пари. Вбита такою віроломністю Кріста з горя закрутила роман із Беном Аффлеком (це було понад рік тому, коли Бен іще не зустрічався зі своєю нинішньою дружиною Дженніфер Гарнер) і заприсяглася ніколи не згадувати про Джорджа.

      Та серцю не накажеш, і варто було Клуні знову покликати, як 34-річна актриса полетіла до коханого, як на крилах. Тепер вона щаслива, а кого ця ситуація не на жарт розлютила — то це Лізу Сноудон. Вона, як стверджує «Піпл», була просто зелена від обурення, коли дізналася, що колишній бойфренд анітрохи без неї не страждає, а навіть навпаки.