Рай із Райкою?

27.07.2005
Рай із Райкою?

Райка Олівейра.

      Один із найвідоміших і найтитулованіших футболістів світу — Роналдо — схоже, невиправний. Форвард мадридського «Реалу» міняє наречених чи не частіше, ніж гетри (і вже точно частіше, ніж рукавички). Ще зовсім недавно ми розповідали про пишні паризькі заручини «Зубастика» з телеведучою Даніелою Чікареллі, і ось уже Роналдо з'являється під ручкою з іншою. Звісно, манекенницею — у палкого бразильця всі подружки або телезірки, або манекенниці. Нагадаємо, що з Даніелою Роналдо розійшовся незабаром після заручин — у дівчини стався викидень, і футболіст ось так її «підтримав».

      Новою пасією 28-річного нападника стала на сім років молодша краля Райка (це не зневажливе від Рая, а цілком окреме ім'я) Олівейра, яку в Бразилії, щоправда, чомусь іменують Хайкою. Ця панночка уже в 15-річному віці стала переможницею відбіркового бразильського туру відомого конкурсу манекенниць «Еліт Модел Лук» і поїхала в Париж — боротися за головний трофей. Із перемогою Райці не пощастило, але задніх вона не пасла: зайняла друге місце й увійшла у світ Високої моди. Чорнява красуня користувалася популярністю у таких відомих будинків моди, як «Крістіан Діор», «Дольче і Габбана», «Валентіно», її часто запрошував на свої покази Жан Поль Готьє. Згодом дівчина, з ініціативи своєї матусі, переїхала до Нью-Йорка, але рідну Бразилію відвідувала регулярно.

      Саме там і зустріла Роналдо, який приїхав на батьківщину, щоб помилуватися модельками (або й знайти серед них нове захоплення), які дефілювали по подіуму в рамках тижня моди у Сан-Паулу. Побачивши запальну Олівейру з її «стратегічними» об'ємами 84-61-89 (при зрості 178 см), футболіст одразу розтанув і відтоді не відпускає Райку-Хайку від себе ні на крок. Сама манекенниця запевняє, що вони з «Зубастиком» просто друзі, але хто ж їй повірить! Тим паче, знаючи пристрасність Роналдо та бажання багатьох дівчат стати новими «Роналдіньями». Хай і «номер шість», сім і т.д.