«Землю «Ніколи» не полишу ніколи

26.07.2005
«Землю «Ніколи» не полишу ніколи

Майкл Джексон: вiльному — воля.

      Майкл Джексон, якого з цупких гратів американської тюрми витягла, певне, сама доля, вирішив почати нове життя. Якщо вірити німецькій газеті «Берлінер моргенпост», бажання колишнього короля поп-музики відмежуватися від усіляких скандалів, позовів та звинувачень у розбещенні неповнолітніх є настільки великим, що він вирішив покинути Сполучені Штати і податися в Німеччину.

      «Майкл обожнює Німеччину, він буквально закохався у Берлін. Сім'ї Джексонів також дуже подобається Потсдам», — зазначив один із помічників співака. А ще зірці дуже до вподоби самі німці. Що й не дивно, бо «бюргери» були дуже активними у підтримці Джексона під час недавнього «педофілійного» процесу. Навіть сам Майкл сказав, що був цим дуже зворушений. Минулого тижня Джексони провели в берлінському готелі «Естрел» вечірку, на якій відсвяткували 76-річчя Майклового батька Джозефа, а заодно й віддячили місцевим фанам.

      Переїзд — це, схоже, таки не чутки. Бо Джексон уже нібито вирішив розпродати свою власність в Америці. Як пише німецький «Шпігель», співак збирається продати маєтки в дуже престижному штаті Каліфорнія, включно з відомим суперранчо «Неверленд» (ця казкова назва дослівно перекладається як «Земля «Ніколи»). Заодно заробить на цьому грошей. Земелька у штаті дорога, будівлі справді розкішні, а ще додайте «накрутку», яку купцям доведеться заплатити за те, що в цих маєтках жив сам Джексон.

      Видно, що скандальний дядечко справді прагне змінитися й спалити за собою старі мости. Хоча ні — один залишить. Бо, як відзначають німецькі видання, Джексон планує відбудувати таке саме ранчо «Неверленд» у Німеччині. Хоча чи в країнах справа?