Бути жінкою — значить врятуватися

21.07.2005

      Як виявилося, операцію зі зміни статі можна робити не просто так (ну зрозуміла раптом людина, що півжиття прожила не з тими статевими ознаками і не з такою довжиною волосся), а й із дуже корисливих міркувань. Як повідомляє сайт «Ананова», один болгарин, перетворившись у цілком законний спосіб на жінку, зумів уникнути таким чином... ув'язнення.

      Средку Ічкову «світило» не так і багато — близько трьох років тюрми. А може, i менше, адже звинувачували хлопця у скоєнні не надто великої крадіжки. Арештували (було це минулого року), але невдовзі випустили на волю під заставу. А коли через рік злодія викликали до суду, з'ясувалося, що пана Ічкова вже не існує! За адресою Средка мешкає доволі спокуслива панянка Албена Михайлова.

      Приховувати ця Албена нічого не стала і чесно зізналася: вона і є Средко Ічков, який зробив операцію зі зміни статі. Мовляв, у чоловічому тілі Средко почувався незатишно, мав постійні психологічні проблеми, а тепер починає інше, добропорядне життя у тілі жінки, не маючи «нічого зайвого». Більше того, новоявлена Албена запевнила суддю, що вже знайшла своє жіноче щастя, закохалася у справжнього мужика і найближчим часом вийде заміж.

      Крадій (крадійка) визнала й той факт, що планувала зміну статі ще до скоєння злочину — на випадок, якщо таки притягнуть до відповідальності. І що ви думаєте? Гуманний болгарський суд постановив, що Албена Михайлова не може нести відповідальність за злочин, адже крадіжку здійснила зовсім інша людина. Справу відносно пана Ічкова закрили як проти такого, що «зник і не може бути виявлений». А пані Михайлова готується до весілля. Чи до нових афер?