«Найкумедніше домашнє відео»

21.07.2005
«Найкумедніше домашнє відео»

Ніколь Нараїн.

      Колін Фаррел продовжує виправдовувати імідж «поганого хлопця». Зазаледве вщухло обговорення його орієнтації після фільму «Александр» (у якому ірландський красунчик зіграв бісексуального Македонського), як актор додав бульварній пресі поживи, пофліртувавши на вечірці в домі Джанні Версаче з одним трансвеститом. Утім навряд чи хтось сумнівається, що Фаррелл здатен бути героєм-коханцем і відносно чарівних жінок. Власне, через це навколо 29-річного плейбоя й спалахнув новий скандал. Справа в тім, що одна з його недавніх коханок — така собі акторка Ніколь Нараїн — вирішила нажитися, вигідно продавши відеокасету з записом сцен їхньої близькості з Коліном.

      Ця зваблива мулатка з Іллінойсу може лише мріяти про лаври й заробітки кінозірки, адже за всі 30 років свого життя (а ювілей Ніколь відзначатиме ось-ось — 28 липня) знялася хіба в кількох епізодичних ролях у телесеріалах та в парі-трійці випусків відео-«Плейбою». Мабуть, за цією ж звичкою міс Нараїн встановила камеру в спальні й тоді, коли розважалася з новим кавалером — «Александром»-Коліном. Актор про це знав і зараз каже, що одразу домовився з дівчиною: касети з «домашнім порно» будуть їхньою таємницею, передавати третім особам їх заборонено. Але не так сталося: спочатку один чолов’яга повідомив журналістам «Нью-Йорк пост», що ті записи Ніколь віддала йому і він не проти вторгувати якусь копійчину. А днями, зрозумівши суть шантажу, Колін Фаррел вирішив позиватися з колишньою коханкою, — він вимагає заборони на розповсюдження «кумедного домашнього відео» в інтернеті тощо.

      Адвокати звернулися до суду, і тепер міс Нараїн може не нажитися, а відчутно «прогоріти» на тих зйомках. «Обурливе бажання відповідачки нажитися на популярності позивача Коліна Фаррелла за допомогою нелегального комерційного використання інтимної й конфіденційної касети порушує всі рамки прийнятих у суспільстві норм поведінки», — йдеться у заяві захисників честі й гідності актора.

      А Колін, до речі, з Ніколь зустрічався не раз і не двічі, а два з половиною роки...