Викохаєш віру — здолаєш недугу!

20.07.2005
Викохаєш віру — здолаєш недугу!

Людмила Жукова отримує нагороду.

      Людмилу Жукову — члена Української федерації сприяння охороні здоров'я, лауреата міжнародних нагород «Золотий Меркурій», «Європейський знак якості», міжнародної нагороди імені Сократа, лауреата ордена України «Свята Софія», академіка Української академії наук, директора медцентру «Енергетика» — знають не лише в Україні, а й далеко за її межами.

      Відома цілителька народилася у сім'ї, де перевагу перед усіма професіями віддавали медицині. З дитячих років батьки помітили у дівчинки дивний хист зупиняти кров, на очах гоїти збиті коліна й подряпини, миттєво вгамовувати біль. Часто вона гладила хворі ноги своєї бабусі, й ті переставали боліти. Коли стала дорослою, інтуїтивно вилікувала важке запалення легенів у своєї доньки. Загалом практикує уже понад 40 років.

      А нещодавно нашу землячку, єдину жінку з Європи, було відзначено Зіркою Королеви Вікторїї «За честь, гідність і доблесть» — вищою Європейською нагородою британського Оксфорда. Зрозуміло, що перше запитання було про цю вагому відзнаку, на яке відреагувала професор Л. Жукова так:

      — Коли працюєш, щоденно віддаєш свої знання і вміння людям, не думаєш про відзнаки, але твої успіхи помічають ... Це звичайно приємно, але я сприймаю нагороди лише як підтвердження правильно обраного шляху.

      — Ви працюєте не тільки вдома, вас часто запрошують за кордон...

      — Я побувала у 22 країнах світу. Працювала  у  Швейцарії, Бельгії, Японії, Німеччині, Болгарії, Австрії, країнах СНД... У другій половині цього року їду за запрошенням у Чикаго, в одну з клінік, щоб діагностувати, лікувати важких хворих. Саме так звані важкі  захворювання  викликають у мене особливу цікавість.  Це виразки різної етимології, захворювання крові, лімфатичної системи, онкозахворювання. Особливо добре мені вдається лікувати безпліддя.

      — І все ж, кожен виїзд за кордон — це і можливість інакше поглянути на власну країну, власне життя...

        Я займаюся біоенергетикою майже 45 років, крізь мої руки пройшло до мільйона людей із багатьох країн.  По всьому світу до спеціалістів сфери нетрадиційнї медицини, біоенергетики, ставляться з великою пошаною, ці явища досліджують і вивчають, у нас ми бачимо зовсім інше ставлення. Наших учених мало цікавить ця тема. Я була вражена, наскільки за кордоном розвинуто вивчення резервних сил людини. У Каліфорнійському університеті парапсихології вже понад 60 років проводяться наукові дослідження паранормальних проявів людини. У Німеччині, Франції, Швейцарії, інших країнах це все поставлено на наукову основу. Прикро, але феноменам, яких народжує наша благодатна земля, приділяється так мало уваги, вони часто не мають змоги застосувати свої знання і вміння у себе на Батьківщині, на благо власного народу.

      — Людмило Петрівно, ви єдина в Україні, втім як і в усій Європі, досконало засвоїли і застосовуєте на практиці каліфорнійську систему енергетичного впливу на людину. В чому полягає суть цього методу?

      — У відновленні енергетичного балансу людини. Організм кожного з нас є біоенергетичною системою, в якій будь-якій орган — окремий біозгусток і має свій енергетичний меридіан. Якщо в органі на клітковому рівні порушується біобаланс, меридіан блокується — і людина хворіє. Вилікувати її можна, тільки розблокувавши меридіан.

      — У вашому центрі завжди людно. З якими проблемами хворі звертаються до вас найчастіше?

      — Зазвичай до центру «Енергетика» люди звертаються вже тоді, коли офіційна медицина безпорадно розводить руками. Часом пацієнтів відряджають сюди самі лікарі, невпевнені у правильності поставленого діагнозу. Власне, нічого дивного у цьому немає. Адже Центр славиться як унікальна в Україні лікувальна установа, де діагноз хворого визначають швидко і безпомилково, а одужання настає без уживання ліків.Серед моїх пацієнтів чимало вилікувались від захворювань серцево-судинної, травної, нервової систем, органів дихання тощо. Я можу полегшити стан інсулінозалежних діабетиків, онкохворих, подовжити їхнє життя. Часом їм вдається зовсім позбутися хвороби.

      — А чи бувають у вас безнадійні випадки?

      — Моє кредо — «Безнадійних хворих не існує»! А резервні сили можна розбудити в кожного. Адже ми всі трохи біоенергетики. Головне — ніколи не лінуватися, вперто вірити у свої можливості й усім серцем любити ближніх.

      Як чудового діагноста Людмилу Петрівну жартома називають « людиною-рентгеном», бо вона бачить усі внутрішні органи. Її діагнози перевіряють методом ультразвукового обстеження, та ядерно-магнітним резонатором, і вони завжди підтверджуються, а іноді бувають навіть точнішими. Лікує лише очима та руками. Часом застосовує вогонь як стихію, що очищає. Запалює свічі, за допомогою яких лікує тяжких онкохворих. Лікування вогнем вона освоїла у Харбінському монастирі (Китай).

      У Жукової є учні, єдина умова для навчання яких — медична освіта. На жаль, бракує часу організувати курси. У планах — створення власної клініки, бодай на кілька палат. Та без належної підтримки біоенергетиків в Україні багато ідей залишаються нереалізованими. Одну з них Жукова все ж втілює самотужки — навчає дітей бути здоровими. Ця її методика вже випробувана за кордоном.

      У столичному центрі «Енергетика» кожен може отримати кваліфіковану допомогу. Не втрачайте дорогоцінного часу, звертайтесь — і вам неодмінно допоможуть.

 м. Київ, вул. Марини Раскової, 13, оф.604,  605. Тел.: (044) 517-88-27

WWW. IS.SVITONLINE.COM

Віра Миколаєнко.