Як я їм, так я й живу...

15.07.2005

      Споживаючи отруту, потовщати складно. Мабуть, саме такими міркуваннями керувалася американка Мераб Морган, наважуючись сісти на незвичайну «дієту»: протягом 90 днів мешканка штату Північна Кароліна харчувалася винятково в «Макдональдзі».

      Жінка стверджує, що на такий крок її спонукав фільм «Подвійна порція», герой якого, не ївши нічого, крім «макдональдзівської» їжі, набрав більше 11 кілограмів за місяць. Заради експерименту 35-річна Морган пообіцяла собі, що на такому ж раціоні не лише не потовщає, а навпаки, скине 20-30 кілограмів за три місяці.

      Уже на 67-й день дієти жінка схудла на 15 кілограмів, хоча їла в найзнаменитішому у світі фаст-фуді все, крім картоплі. «Замість однієї порції картоплі фрі краще з'їсти два гамбургери!» — категорично заявляє експериментаторка. Щоправда, при цьому Мераб чітко обмежила свій денний раціон 1400 кілокалоріями, тож, у принципі, немає нічого дивного в тому, що вона таки схудла. Інша річ, яким чином така дієта відіб'ється на здоров'ї, адже їжа, яку подають у «Макдональдзі», м'яко кажучи, не корисна. Так що повторювати подвиг Мераб не рекомендуємо — якщо вже хочете схуднути, то краще робити це на 1400 корисних кілокалорій в день.