Кінг-Конг, йо­гурт і фрук­ти

07.07.2005
Кінг-Конг, йо­гурт і фрук­ти

Пі­тер Джек­сон «до то­го».

      Усім, хто мріє схуд­ну­ти й не мо­же пог­ля­ну­ти на се­бе у дзер­ка­ло (бо не вла­зить), ре­ко­мен­дую да­лі не чи­та­ти.

      А як­що ви вва­жа­є­те, що нер­ви ма­є­те до­сить міц­ні, аби вит­ри­ма­ти та­ку но­ви­ну, то ре­ко­мен­дую пе­ред про­чи­тан­ням при­най­м­ні за­пас­ти­ся чи­ма­лим тіс­теч­ком — ка­жуть, со­лод­ке зні­має стрес. А хі­ба то­го стре­су не бу­де, ко­ли діз­на­єш­ся, що якийсь тов­с­тун мен­ше ніж за рік схуд аж... на 70 кі­лог­ра­мів!

      Звіс­но, вiдомий кiнорежисер Пiтер Джек­сон не «якийсь», а ду­же на­віть ві­до­мий тов­с­тун, ос­кіль­ки є творцем зна­ме­ни­тої кі­нот­ри­ло­гії «Во­ло­дар пер­с­нів». Але все од­но заз­д­ріс­но, особ­ли­во як­що вра­ху­ва­ти, що із зай­вою ва­гою кі­но­метр впо­рав­ся без жод­ної до­по­мо­ги плас­тич­них хі­рур­гів, ма­са­жи­стів чи на­віть ді­є­то­ло­гів. Хо­ча на ді­є­ті та­ки си­дів — йо­гур­то­во-фрук­то­вій. Це, щоп­рав­да, не оз­на­чає, що Пі­тер біль­ше геть ні­чо­го не їв, але на­ма­гав­ся хар­чу­ва­ти­ся пе­ре­важ­но ци­ми про­дук­та­ми. Як зіз­на­єть­ся ре­жи­сер, їс­ти йо­му не ду­же й хо­ті­ло­ся, ад­же всі дум­ки бу­ли зай­ня­ті зйо­м­ка­ми рі­мей­ка ле­ген­дар­но­го філь­му «Кінг-Конг».

      До ре­чі, опе­ра­цію Джек­сон та­ки пе­ре­ніс. Тіль­ки не на жи­рах, а на очах — те­пер но­во­зе­лан­д­сь­кий кі­но­ми­тець, крiм то­го, що струн­кий, ще й об­хо­дить­ся без оку­ля­рів.