То­та­лі­тар­не ве­сіл­ля

07.07.2005
То­та­лі­тар­не ве­сіл­ля

Том Круз і Ка­ті Холмс.

      Пе­ре­ко­на­ність пуб­лі­ки в то­му, ні­би­то пал­ке ко­хан­ня То­ма Кру­за й Ка­ті Холмс — нас­п­рав­ді всьо­го ли­ше рек­лам­ний хід, аби при­вер­ну­ти біль­ше ува­ги до філь­мів «Вій­на сві­тів» і «Бет­мен: По­ча­ток» (у яких во­ни, від­по­від­но, зіг­ра­ли го­лов­ні ро­лі), схо­же, тіль­ки роз­д­раж­ни­ла па­роч­ку. І те­пер май­бут­ні міс­тер та мі­сіс Круз пла­ну­ють од­ру­жи­ти­ся яко­мо­га швид­ше, щоб усім до­вес­ти: лю­бов­ні ди­фі­рам­би од­не од­но­му в ефі­рі те­ле­ка­на­лів і на сто­рін­ках га­зет, за­ру­чи­ни на вер­хів­ці Ей­фе­ле­вої ве­жі та ін­ші виб­ри­ки — ні­я­ка не рек­ла­ма, а най­с­п­рав­ж­ні­сінь­ке ко­хан­ня.

      От­же, як по­ві­дом­ляє жур­нал More, ве­сіл­ля То­ма й Ка­ті від­бу­деть­ся вже у сер­п­ні. При­чо­му він­ча­ти­муть­ся (чи як там у них це нази­ва­єть­ся) мо­ло­дя­та не в ка­толиць­кій цер­к­ві, до якої за хре­щен­ням на­ле­жить на­ре­че­на, а в Цен­т­рі са­йєн­то­ло­гії у Лос-Ан­д­же­ле­сі. На­га­да­є­мо, до ці­єї сек­ти вже дав­но на­ле­жить Круз, який не тіль­ки від­мов­ля­єть­ся по­мі­ча­ти то­та­лі­тар­ний ха­рак­тер са­йєн­то­ло­гіч­но­го вчен­ня, а й з кож­ним ро­ком стає все за­тя­ті­шим йо­го при­хиль­ни­ком.

      Очевидно, Ка­ті та­ки й справ­ді за­ко­ха­на в То­ма, як­що по­го­ди­ла­ся пе­рей­ти в цю не­без­печ­ну (в де­я­ких кра­ї­нах са­йєн­то­ло­гія на­віть за­бо­ро­не­на) сек­ту. «Том пе­ре­ко­нав Ка­ті при­єд­на­ти­ся до на­шої ві­ри, — роз­по­ві­дає один із дру­зів та од­но­вір­ців ак­то­ра. — Для ньо­го ду­же важ­ли­во, щоб близь­кі йо­му лю­ди теж бу­ли пос­лі­дов­ни­ка­ми са­йєн­то­ло­гії. Як­би ви зна­ли, як Том зас­му­тив­ся, ко­ли Ні­коль Кід­ман по­вер­ну­ла­ся до йо­го ві­ри спи­ною! А те­пер він ду­же щас­ли­вий, що на­реш­ті знай­шов лю­ди­ну, яка справ­ді під­хо­дить йо­му в усьо­му».

      До ре­чі, свою пер­шу дру­жи­ну (Кід­ман нас­п­рав­ді ду­же ко­ха­ла Кру­за, і роз­лу­чи­ла їх, по су­ті, са­ме са­йєн­то­ло­гія, що­до якої Ні­коль як ро­зум­на жін­ка не ма­ла жод­них ілю­зій) Том зап­ро­сив на ве­сіл­ля. І Ні­коль по­го­ди­ла­ся прий­ти — ка­же, що ду­же ра­да за екс-бла­го­вір­но­го, який від­шу­кав свою до­лю. Що­до то­го, чи бу­де на ве­сіл­лі Пе­не­ло­па Крус — по­пе­ред­ня дів­чи­на ак­то­ра, з якою він зус­т­рі­чав­ся три ро­ки, — ін­фор­ма­ції на­ра­зі не­має. Але, ма­буть, зап­ро­ше­но й Пе­не­ло­пу, ад­же не­дав­но Том із Ка­ті поз­на­йо­ми­ли­ся з її (Пе­не­ло­пи) ро­ди­ною. Тра­пи­ло­ся це в Мад­ри­ді, ку­ди щас­ли­ві на­ре­че­ні при­ї­ха­ли «у гос­ті». Звіс­но, Круз не міг не зай­ти до бать­ків ко­лиш­ньої ко­ха­ної, з яки­ми зав­ж­ди був у чу­до­вих сто­сун­ках, тим па­че зна­ю­чи, що са­ме в той час у них гос­тю­ва­ла й Пе­не­ло­па. Ос­тан­ня, до ре­чі, не тіль­ки зра­ді­ла сво­є­му екс-бой­ф­рен­до­ві (за­раз міс Крус по­чу­ва­єть­ся ціл­ком щас­ли­вою з но­вим хлоп­цем —Метью Мак­ко­не­хі), а й зап­ро­по­ну­ва­ла вис­ту­пи­ти в ро­лі ек­с­кур­со­во­да для Ка­ті, яка в Мад­ри­ді ра­ні­ше бу­ва­ла тіль­ки про­їз­дом. У ре­зуль­та­ті всі за­ли­ши­ли­ся ду­же за­до­во­ле­ні зна­йо­м­с­т­вом.