Драйв від «Лайф»

05.07.2005

      Святковий гала-концерт на столичному майдані Незалежності зібрав чимало шанувальників гарної музики — гостей розважали музичні гурти «Мандри», «ВВ», «Океан Ельзи» та білоруські гості «Ляпіс Трубєцкой», а величезний натовп танцював і навіть намагався підспівувати голосистим виконавцям. Хлопці й дівчата у червоних футболках з логотипом life:). роздавали публіці повітряні кульки, ведучі проводили веселі конкурси і видавали учасникам чесно зароблені призи від головного спонсора концерту — мережі мобільного зв'язку life:).

      Хочеться зауважити, що організатори свята потрудилися на славу, аби уникнути затягнутих пауз та відверто нудних моментів: глядачі не встигали провести чергового виконавця оплесками, а ведучі вже виводили на сцену групу учасників наступного змагання. В одних конкурсах молодь виявляла свої практичні навички оперування телефоном, в інших учасники демонстрували обсяги своєї пам'яті та швидкість реакції.  Хлопці та дівчата, які виходили на сцену, змагалися у вмінні швидко «роздягати» мобільний телефон, вставляти й активізувати нову сім-карту та наввипередки набирати певну комбінацію цифр. Головний приз дістався хлопцеві, чий номер першим  висвітився на мобілці ведучого. За словами переможця, він частенько змінює операторів, тому в процесі активації нової картки для нього немає нічого складного.

      В іншому конкурсі молоді люди згадували міста, в яких є покриття «Лайф» — а це понад чотири десятки населених пунктів. У першому колі пролунали Київ, Бориспіль, Донецьк, Житомир, Дніпропетровськ, Боярка, Біла Церква та Одеса, далі учасники називали Фастів, Сквиру, Ракитне, Богуслав, Суми, Бучу, Вінницю, Горлівку, Запоріжжя, Іллічівськ, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Кіровоград, Луганськ, Львів, Луцьк, Макіївку, Маріуполь, Миколаїв, Мукачеве, Полтаву, Сімферополь, Севастополь, Тернопіль, Феодосію, Харків, Хмельницький, Черкаси, Ужгород, Ялту, Алушту, Таращу та Дніпродзержинськ. Цього разу перемогу отримала представниця прекрасної статі, яка вразила ведучих своїм знанням «лайфових» міст. 

      Для тих, хто ще не в курсі (мало чого на світі не буває), повідомляємо, що life:) — це новий бренд оператора мобільного зв'язку «Астеліт», представлений в Україні у січні 2005 року. У свою чергу «Астеліт» — це міжнародна компанія,  52,35 відсотка якої опосередковано має провідний GSM -оператор Туреччини, решта належить українським акціонерам. Стрімко увірвавшись на український ринок зв'язку, «Лайф» потіснив мобільних «ветеранів» «Київстар» та «UMC», набравши за півроку майже півмільйона абонентів. За словами головного технічного директора life:)  Огуза Мемігювена, динаміка розвитку мережі є рекордною не тільки в Україні, а й у країнах СНД: «Ми досягли чудових результатів, і вже найближчим часом мешканцi всієї України зможуть відчути переваги та інноваційність мобільної мережі life:)».

      Як додав директор з маркетингу компанії «Астеліт» пан Толга Гедікоглу, компанія не робить ставки на певну категорію користувачів: послугами оператора  задоволені як студенти, так і бізнесмени. Багатьох абонентів приваблюють миттєві бонуси, безкоштовний час на розмови, відправку СМС та ММС, а також однакові тарифи як для передплачених, так і для контрактних користувачів. Недарма ж кажуть, що із «Лайф» життя стає цікавішим.