Авріл залишиться Лавін

05.07.2005
Авріл залишиться Лавін

Авріл Лавін.

      У світі шоу-бізнесу триває пошесть на заручини. Зірки як подуріли — масово планують на осінь одружитися: Джастін Тімберлейк і Камерон Діаз, Том Круз і Каті Холмс, Періс Хілтон і Паріс Лаціс, словом, усіх і не перелічити. Вирішила не відставати від колег по зірковому цеху і канадська рок-співачка Авріл Лавін. Незважаючи на те, що дівчина ще трохи замолода для такого серйозного кроку (Авріл тільки 20 років), перед умовляннями свого хлопця вона таки не встояла й дала згоду вийти за нього заміж.

      Із 25-річним фронтменом панк-гурту Sum 41 Дереком Уїблі панночка Лавін дружить уже кілька років, але тільки наприкінці 2004-го між ними спалахнув пристрасний роман. Як пояснює Дерек, інакше й бути не могло, адже вони з Авріл хоча й вважали одне одного просто найкращими друзями, завжди відчували взаємну симпатію. «Ніхто мене не розуміє краще, ніж вона, і, думаю, Авріл може сказати про мене те саме», — каже Уїблі. До всього ці двоє ще й походять з однієї й тієї самої місцевості в штаті Онтаріо.

      За чутками, парочка вже з півроку мешкає під одним дахом — у спільному будинку в Лос-Анджелесі.  А недавно, щойно Авріл повернулася з гастролей Європою, Дерек, який страшенно скучив за коханою, зробив їй пропозицію вийти за нього заміж. Як повідомляє видання «Ю-Ес Уїклі», рок-зірка довго не вагалася й одразу відповіла згодою. Наразі закохані заручилися й обирають дату для весілля. «Нам удвох просто чудово! — пояснює міс Лавін. — І ми майже не сваримося. Оце хіба недавно, через прізвища... Розумієте, річ у тім, що я хоч і погодилася вийти заміж за Дерека, але нізащо не візьму його прізвища, це просто виключено! Йому це, звісно, не дуже до вподоби... Але ми кохаємо одне одного, тому такі дрібниці в жодному разі не можуть стати перепоною на шляху до нашого спільного щастя».