Жизель і 10 років сексуальності

17.06.2005
Жизель і 10 років сексуальності

Жизель Бюндхен.

      Якщо виставка називається «10 років сексуальності», перерізати стрічку на її відкритті будь-кому не доручиш.  Тому організатори однойменної інсталяції, презентованої днями в знаменитому «Цезар палаці» Лас-Вегаса, довго не вагаючись, доручили це завдання Жизель Бюндхен. Знаменита топ-модель, яку співвітчизники називають «найгарячішою дівчиною Бразилії», подруга одного з найбажаніших акторів Голлівуду Леонардо Ді Капріо, молода, красива й багата — кому ж іще, як не такій дівчині, відкривати «сексуальну» виставку? Тим паче що Жизель уже кілька років є «обличчям» відомої марки жіночої білизни «Вікторіяз сікрет», а саме ця фірма й виступила ініціатором інсталяції. Ось так усе просто.

      У день відкриття під «Цезар палацом» зібрався чималий натовп — подивитися не так на виставку, як на красуню-манекенницю. Жизель не зрадила надій своїх прихильників: приїхала засмаглою, прекрасною і сяючою. Ще б пак: по-перше, топ-модель кілька тижнів відпочивала на якомусь тропічному острові (на якому — не каже: секрет), а по-друге, компанію їй складав коханий Лео, який, до речі, добряче схуд порівняно зі своїми далеко не голлівудськими габаритами дворічної давності, а по-друге, нарешті-таки «закохав» у себе свою подругу. Принаймні так здалося папараці, які не можуть натішитися «гарячими» знімками із супермаркетів, спортивних матчів, вечірок тощо, на яких Бюндхен із Ді Капріо, не соромлячись публіки, дуже палко цілуються.

      Першою оглянувши експозицію, що поділена на три тематичні частини — «Жінка-вамп і фантазія», «Богиня», «Невинність і досвід», Жизель випурхнула з приміщення й побігла до авто. Мабуть, до коханого поспішала...