60 «лимонів» за поцілунок

15.06.2005
60 «лимонів» за поцілунок

Камерон Дiаз.

      Скандал навколо Камерон Діаз і телевізійного продюсера Шейна Нікерсона набуває нових форм: розлючена кінозірка подала на журналістів до суду. Йдеться про статтю в американському таблоїді «Нешенел енквайр», який «у деталях» розписав «новину» про те, що Камерон активно зраджує свого нареченого Джастіна Тімберлейка. Автор матеріалу дуже яскраво змалював, як Діаз палко цілувалася з Нікерсоном, який, до речі, одружений. Зірка, звісно, знавісніла, не кажучи вже про Шейна (а уявіть собі, в якому стані була його дружина...). Добре, хоч Джастін так шалено кохає свою подругу, що безмежно їй вірить і Камерон не довелося його довго переконувати в брехливості цієї «брудної замітки».

      Більше того, ображений на журналюг Тімберлейк кинувся на захист коханої, спробувавши «розібратися» з автором статті й фотографом «по-хорошому». На жаль, розмова (Джастін вимагав від репортерів попросити вибачення на шпальтах тієї ж газети, яка опублікувала наклеп) зайшла у глухий кут, після чого сторони перейшли до взаємних образ. Як заявили журналісти Саул Лазо і Хосе Гонсалес, Тімберлейк погрожував їм, а Діаз, стоячи неподалік, кепкувала з «акул пера», а потім намагалася відняти у фотографа камеру.  Хоча про те, що насправді це вони першими «накинулися» на зірок, намагаючись їх сфотографувати, журналісти, звісно, воліли змовчати.

      А вибачення на сторінках «Нешенел енквайр» парочка й Шейн Нікерсон, чий шлюб через цю історію завис на волосині, так і не дочекалися. Тому Камерон, переконаній у своїй невинуватості, не залишалося нічого іншого, крім як подати на видання в суд. Сума компенсації за моральні збитки, яку вимагає актриса, становить 60 мільйонів доларів. Звісно, навряд чи служителі американської Феміди задовольнять позов повністю, але розкошелитися таблоїду, швидше за все, таки доведеться. Бо хоча видання й пообіцяло надати на свій захист фотографії, на яких Камерон із Шейном ніжно одне одного обнімають, та на пристрасні обійми коханців це зовсім не схоже. А що Діаз із продюсером товаришують, це навіть Шейновій дружині відомо...