За чотири сонця, за чотири роки

15.06.2005
За чотири сонця, за чотири роки

Шакiра.

      Шанувальники колумбійської красуні й американської співачки в одній особі Шакіри вже, мабуть, утратили й надію знову побачити свою улюбленицю на сцені. «Відпустка» поп-діви, щиро кажучи, й справді трохи затяглася. Але в прощання з кар'єрою, на щастя, все-таки не перетворилася: після чотирирічної перерви Шакіра нарешті повертається. Днями 28-річна співачка представила публіці одразу два нових альбоми — до першого увійшли тільки іспаномовні пісні, інший — англомовний. Щоправда, якщо «іспанський» диск можна придбати вже сьогодні (принаймні на Заході), то «аглицького» доведеться ще трохи почекати — у продаж він надійде не раніше листопада.

      «Протягом усіх цих чотирьох років я ні дня не просиділа склавши руки, — запевняє Шакіра у відповідь на закиди щодо своєї тривалої відсутності на музичному ринку. — Я постійно щось записувала, репетирувала — загалом назбиралося шістдесят пісень! Саме два десятки найкращих із них і увійшли до нових альбомів».

      Звісно, співачка злукавила б, якби сказала, що нічим, крім роботи, упродовж своєї «академвідпустки» не займалася. Тим паче що всім небайдужим до Шакіри меломанам відомо: їхня улюблениця давно зустрічається із сином  колишнього президента Аргентини Антоніо де ла Руа. Більше того, парочка вже встигла заручитися, але до одруження все «руки не доходять». Як поскаржилася Шакіра, щоразу, коли вони з Антоніо обговорюють майбутнє весілля, справа завершується складанням списку гостей. Бо обговорити всі інші деталі «просто немає часу!». Тому, як каже співачка, «ми просто відкладаємо розмову на потім, але колись обов’язково це зробимо (тобто одружаться. — Авт.)». Словом, делікатний спосіб пояснити людям, щоб не лізли не у свою справу. Хоча піти під вінець Шакіра, схоже, рано чи пізно таки й справді збирається. Бо одним із «найбільших проектів свого життя» вважає ніякі не альбоми-гастролі, а народження дитини. Втім у неї ще все попереду...