Поцілуйся з манекеном

01.06.2005
Поцілуйся з манекеном

Справжній Роббі теж любить показувати волохаті груди

       Був у відвідувачок Музею мадам Тюссо кумир — восковий Бред Пітт, і мав він м'які силіконові сідниці. Є такий тип статуй у тому музеї — торкати їх не те що не заборонено, а навіть потрібно. І ось голлівудського красунчика-«Ахіллеса» так замацали, що довелося відправляти на ремонт. Але святе місце порожнім не буває, тож на лондонській виставці знаменитостей і кумирів з'явився новий об'єкт підвищеного попиту — англієць Роббі Уїльямс.

        Власне, це вже друга воскова копія співака, бо першу зламали ще раніше за Пітта. Нинішня статуя Роббі — явище особливе навіть для цього вигадливого закладу. Адже будь-яка дівчина з числа фанаток, заплативши 21 фунт (а саме стільки коштує квиток у найдорожчий у Лондоні музей — близько 200 наших грн.), зможе не тільки фотографуватися з правдоподібним зображенням поп-ідола, а навіть роздягнути співака! Не всього, звісно, а до пояса, згори. Адже скульптори прилаштували до торса воскового Роббі волосся — начебто те саме, що росло на грудях самого Уїльямса. Більше того, фігуру можна поцілувати, і якщо статуї сподобається дотик дівочих вуст, з динаміків лунатиме пісня Роббі She's The One. А тремтінням повік і блиском в очах лялька відреагує в будь-якому разі — для такої інтерактивності в ній і влаштовані спеціальні датчики.

      Власники Музею мадам Тюссо вже домовилися з одним із модних бутиків, аби щомісяця на статую одягали нову сорочку. Адже охочих роздягнути знаменитість буде дуже багато.