Хайді — троянда і людина

01.06.2005
Хайді — троянда і людина

      1 червня — святковий день не тільки для дітей і тих, хто їх захищає, а й для всіх шанувальників жіночої краси. Адже саме сьогодні відзначає свій день народження одна з найкращих і, без сумніву, найчарівніших манекенниць світу, топ-модель Хайді Клум.

      Мабуть, у рідній Німеччині, де Хайді в боротьбі за народну любов склала достойну конкуренцію своїй колезі по модельному цеху Клаудії Шиффер, прихильники 32-річної красуні з нетерпінням чекають, чи приїде Клум додому. Адже хоча нью-йоркський Манхеттен і став для неї другим домом, тепла батьківської оселі в затишному Бергішбладбаху ніщо не замінить. До того ж навряд чи в Америці іменинниці подарують такі троянди, як на батьківщині. Звісно, квітів будь-яких сортів і кольорів у Новому світі не бракує, але троянда сорту Хайді Клум росте тільки в Німеччині. Ну і ще у Нью-Йорку є один (поки що) екземпляр: росте в горщику на підвіконні у самої супермоделі, якій «іменну» квітку десять днів тому на презентації рослини подарував закоханий у Хайді (жінку, а не троянду) німецький садівник. Селекціонер просто обожнює свою струнку співвітчизницю, тож коли йому вдалося вивести унікальну квітку з незвичним яскраво-фіолетовим кольором, з назвою нового сорту ботанік не вагався.

      Топ-модель, до речі, дуже зраділа такому несподіваному подарунку й заявила, що кращого їй ніколи ніхто не робив. «Завдяки вам Хайді Клум квітнутиме навіть тоді, коли я вже давно зів'яну й відцвіту», — поетично дякувала своєму прихильнику манекенниця. Той, звісно, від компліментів предмету свого обожнювання й сам аж цвів і пахнув, хоча й знав, що серце Клум уже зайняте — буквально за кілька днів до презентації нового сорту троянд Хайді, як уже повідомляла «УМ», вийшла заміж за свого бойфренда Сіла. Нагадаємо, через кілька місяців у подружжя має з'явитися малюк, сестричка або братик доньки Хайді від боса «Формули-1» Флавіо Бріатторе. Але вагітність анітрохи не заважає манекенниці вести бурхливе життя, відвідувати різноманітні модні заходи й навіть зніматися в рекламі. А ще — займатися благодійністю, про що небідна топ-модель ніколи не забуває. Днями, скажімо, випустила благодійну марку із зображенням Австрії (яке, звісно, слугує тлом для фото самої Хайді), всі кошти від продажу якої підуть на допомогу хворим на СНІД. Це вже не перший «філателістичний» досвід Клум — на її попередній марці фігурувала Гренада.

      Словом, без Хайді Клум світ був би значно нуднішим. Тож ми від усього серця вітаємо прекрасну німкеню з днем народження, і, піднімаючи келих з лимонадом «Хайді Клум» та закушуючи однойменни

ми цукерками (можна ще обвішатися коштовностями тієї ж марки і взутися у відповідні черевики), бажаємо цій троянді подіуму квітнути ще довгі-довгі роки!

Гаврило СТЕПАНЯК.

Хайді Клум — справді супермодель.