Місія Ліндсей

21.05.2005
Місія Ліндсей

Ліндсей Лохан.

      Том Круз здійснюватиме свою третю «нездійсненну місію» без Скарлетт Йоханссон. Молода актриса була змушена відмовитися від уже погодженої участі в цьому проекті через надмірну зайнятість. Адже Скарлетт останнім часом стала такою популярною серед режисерів і продюсерів, що постійно знімається у кількох стрічках водночас. І узгодити графіки на всіх знімальних майданчиках, природно, вдається далеко не завжди.

      Хтозна, чи засмутила відмова зірки «Труднощів перекладу» Тома Круза, але глядачі точно ображеними не залишаться. Принаймні ті з них, кому «до 16» й не набагато старші. Бо компанію Крузові замість Йоханссон складатиме улюблениця тінейджерів Ліндсей Лохан. Правда, контракт із юною співачкою й актрисою поки що не підписаний, але обидві сторони

(і режисер Джей Джей Абрамс, і сама Ліндсей) уже мріють про співпрацю. Щоправда, Джей Джей про це на публіці не розповсюджується, на відміну від своєї потенційної зірки. «Я така палка прихильниця Абрамса, що дуже сподіваюсь... Звісно, побачимо, що буде, але я дуже, дуже хочу зіграти в його фільмі!» — розсипається в компліментах режисерові міс Лохан. Схоже, Ліндсей таки й справді дуже кортить знятися в «Місії нездійсненній-3», бо в кожному інтерв'ю вона розповідає про своє захоплення й Абрамсом, і Крузом, і двома першими фільмами з цієї серії. До речі, обидві попередні «Місії» знімали інші режисери: «Місія нездійсненна» (1996 р.) належить до доробку Брайана де Палми, а над «Місією нездійсненною-2» (2000-й) працював Джон Ву. Зйомки третьої «серії» розпочнуться уже цього літа, а прем'єра запланована на наступний рік.