Перше тіло в Голлівуді

19.05.2005
Перше тіло в Голлівуді

Кетрін Зета-Джонс.

      Чесно кажучи, коли у 2003 році вагітна Кетрін Зета-Джон з'явилася на церемонії вручення кінопремії «Оскар», не в одного прихильника серце тьохнуло від її вигляду. Адже майбутнє материнство осіло на стрункій фігурі актриси розкішними кілограмами. Та й у мюзиклі «Чикаго», де Кетрін знімалася також вагітною, неозброєним оком помітно, що красивої жінки дійсно стало трохи забагато. Однак після пологів дуже хутко Кетрін утерла носа заздрісникам, бо надзвичайно швидко повернулася до своїх струнких форм. А нещодавно 36-річну матір двох дітей визнали власницею найкрасивішого тіла Голлівуду. Причому судді цього рейтингу були найстрогіші: такі дані отримано в результаті опитування, проведеного жіночим журналом Eve. А жінки, самі знаєте, які прискіпливі до чужої вроди: жодної зморшки не пропустять на обличчі і жодного целюлітного кілограмчика на стегнах! Як зазначає представник Eve, місіс Дуглас є чудовим прикладом того, як жінки можуть зберігати свою красу і сексуальну привабливість навіть після пологів.

      Звісно, не обійшлося у цьому списку й без найсексуальнішої Анджеліни Джолі, яка посіла друге місце. А тіло номер три належить «жінці-кішці» Холлі Беррі. Також у першу десятку найрозкішніших знаменитих тіл потрапили Ель Макферсон, Кейт Уїнслет і Дженніфер Лопес.

      Між іншим, щодо останніх двох дам журналісти не пропускають нагоди періодично покепкувати: Кейт дорікають з приводу надмірної ваги, а Дженніфер — щодо занадто масивної філейної частини. Однак, зазначає представник Eve, навіть на такі скромні недоліки прихильники можуть закрити очі, головне, щоб жінка, окрім ефектної зовнішності, мала ще й незалежний сильний характер.