Прихильників шкода...

19.05.2005
Прихильників шкода...

Кайлі Міноуг так просто не здається.

      Можна лише позаздрити самовитримці автралійської співачки Кайлі Міноуг. Днями лікарі повідомили новину, яка навіть оптиміста з колії виб'є. Під час обстеження в одній з лікарень її рідного міста Мельбурна у співачки виявили рак груді, повідомляє Бi-Бi-Сi. На щастя, підступну хворобу діагностували на ранній стадії розвитку, тож є шанс побороти її швидко, ще в зародку. Для цього найближчим часом Кайлі доведеться пройти лікувальний курс антиракової терапії. Відповідно, всі концерти, заплановані на цей період в Австралії, доведеться відмінити.

      Однак співачка, замість зайнятися собою та своїм дорогоцінним здоров'ям, передусім хвилюється за своїх шанувальників, яких довелося так несподівано розчарувати! Мiноуг навіть попросила у них пробачення за це «непорозуміння». «Я з нетерпінням чекала моменту, коли покажу своє нове шоу австралійській публіці», — нарікає співачка. Однак Кайлі не падає духом і сподівається на швидке одужання. «Сподіватимемось, що все буде добре і я повернуся на сцену якомога швидше», — йдеться в офіційній заяві зірки.

      Бажаємо цього співачці й ми, бо без Кайлі  «жовтій пресі» і папараці  доведеться нудьгувати, а в музичних кліпах еротики буде значно менше.