Шлюб підкрався непомітно

12.05.2005
Шлюб підкрався непомітно

Рене Зеллвегер.

      Тихо й непомітно скромна дівчина Рене Зеллвегер вийшла заміж. Про урочисту подію в житті справді скромної, хоча й дуже популярної після виходу двох серій «Щоденника Бріджит Джонс» актриси її шанувальники дізналися тільки після того, як усе вже відбулося. Чоловік «оскароносної» Рене — зірка американської музики кантрі Кенні Чесней — як і його обраниця, в шлюбі раніше не був. Тож перший раз у житті молодята ступили на весільний рушничок днями — на острові Сент-Пол (саме тут, на Віргінських островах, зараз мешкає 37-річний уродженець штату Теннесі Кенні Чесней). На церемонії були присутні лише родичі й найближчі друзі загальною кількістю 45 осіб.

      Для цікавих речниця актриси повідомила, що тепер уже місіс Чесней була в ексклюзивній сукні від Carolina Herrera. Пара познайомилася лише 15 січня цього року на благодійному концерті на користь жертв цунамі. Кенні виступав, а Рене осявала своєю присутністю глядацький зал. Пізніше з'ясувалося, що 36-річна кінозірка вже тривалий час є улюбленою актрисою Чеснея, і він, переглянувши фільм «Джеррі Магуайр», навіть написав на її честь композицію You Had Me From Hello.

      Бульварна преса нагадує, що раніше Зеллвегер приписували романи з фронтменом гурту «Уайт страйп» Джеком Уайтом та відомим коміком Джимом Керрі, партнером по фільму «Я, знову я та Ірен».