Бріжит Макрон — героїня в серіалі? Першу леді Франції помітили на зйомках шоу «Емілі в Парижі»

10.04.2024
Бріжит Макрон — героїня в серіалі? Першу леді Франції помітили на зйомках шоу «Емілі в Парижі»

Бріжит Макрон є великою шанувальницею серіалу. (Фото з сайту Кореспондент.net.)

Першу леді Франції Бріжит Макрон, одягнену в вишукане чорне вбрання, помітили на знімальному майданчику серіалу Netflix «Емілі в Парижі»: вона з’явиться як камео в одній із серій нового сезону.
 
Разом з VIP-гостею з’явилася і Лілі Коллінз, головна героїня популярного серіалу. Про це пише Daily Mail. 
 
В одному з інтерв’ю Лілі розповіла, що Бріжит — велика прихильниця шоу. Під час виступу в The Late Show зі Стівеном Кольбером акторку запитали, чи зустрічалася вона з президентом Франції Еммануелем Макроном.
 
Вона відповіла: «Я особисто знайома з його чудовою дружиною. Насправді вона дуже полюбляє наш серіал».
 
Незважаючи на те, що шоу викликало критику за романтичне зображення паризького життя, не кажучи вже про часто необачну поведінку його персонажів, воно також стало одним із найуспішніших серіалів Netflix.
 
Перший сезон (2020) переглянули 58 мільйонів разів протягом першого місяця на платформі, що зробило його справжнім хітом пандемії.
 
Другий і третій сезони також набули популярності, і цілком імовірно, що з такими запрошеними зірками, як Бріжит Макрон, четвертий сезон не буде гіршим.
 
Виробництво нового сезону розпочалось у січні, через рік після того, як завершився третій. Netflix іще не оголосив, коли вийде четвертий сезон, але Лілі дала кілька натяків на те, яке майбутнє чекає на її героїню.
 
«Ми підготували для вас більше розваг, більше моди та, звичайно, більше драми. Емілі доведеться вирішити, чи справді все, чого вона хотіла, є тим, що їй потрібно», — заінтригувала акторка.
 
У першій частині серіал розповідає про активну чиказьку менеджерку соцмереж Емілі, яка приєдналася до престижної паризької маркетингової фірми Savoir.
 
Культурні зіткнення, нові знайомства та бурхливі романи (зокрема, сага «вони не хочуть» між Емілі та її гарним сусідом-кухарем Габріелем, що вже має дівчину Каміллу).
 
У другому сезоні Емілі вирушає за межі Парижа, аби погуляти по Французькій Рив’єрі, де зустрічає нового коханця Альфі — підступного англійського банкіра.
 
Серія закінчується карколомно як у професійному, так і в особистому плані для Емілі: команда Savoir утікає з американської материнської компанії, яка відправила Емілі до Парижа.
 
У третьому сезоні Емілі «жонглює» двома роботами, одночасно працюючи на «Савуа» та її колишню американську керівницю. Намагаючись знайти баланс, вона відчуває ще більшу прихильність до Габріеля.
 
Наприкінці сезону Габріель і Камілла вирішують влаштувати імпровізоване весілля, однак в останній момент Камілла лишає нареченого біля вівтаря. Фінал: Габріель розповідає, що зробив пропозицію Каміллі лише тому, що вона сказала йому, що вагітна. 
 
Отже, що чекає на «Емілі в Парижі» в 4-му сезоні — доки не відомо. Але, судячи по перших трьох сезонах, попереду ще точно багато драми і гламуру. 
 
Лада ОСА