Джастін Тімберлейк анонсував 100 пісень для нового альбому: до платівки увійдуть 18

31.01.2024
Джастін Тімберлейк анонсував 100 пісень для нового альбому: до платівки увійдуть 18

Джастін Тімберлейк.

Американський співак Джастін Тімберлейк анонсував 100 пісень для нового альбому Everything I Thought It Was, а також пояснив назву свого майбутнього проєкту.

 

Про це він розповів в інтерв’ю діджею і телеведучому Зейну Лоу, пише онлайн-видання Billboard.


Джастін Тімберлейк значно скоротив кількість треків, аби реалізувати тільки найкращі з написаної за роки сотні.

 

Фанати почують 18 відібраних композицій, які увійдуть до платівки вже 15 березня 2024 року.

 

Реліз Everything I Thought It Was стане його першим сольним альбомом після Man of the Woods 2018 року, який очолив рейтинг у Billboard 200, бо посів перше місце.


«Я довго працював над цим альбомом, і в підсумку вийшло 100 пісень, тому обрати лише 18 із них було непросто. Дуже хвилююся через майбутній альбом, він неймовірно щирий та чесний, але там ще є багато веселощів. Кожен артист, напевно, говорить так, але це моя найкраща робота», — прокоментував Джастін.


Інтерв’ю з’явилося на тлі релізу нового синглу Тімберлейка Selfish, що вийшов 25 січня — через кілька днів після того, як артист дебютував із треком наживо на концерті в Мемфісі.


«Мені здається, саме там я придумав назву альбому та втілив усе, про що думав. Деякі з пісень більш інтроспективні, а деякі — те, за що, здається, мене знають. Я грав їх для людей, а вони говорили: «О, це звучить, як все, що ми про тебе знаємо». Потім один мій друг сказав: «О, це звучить, як те, що, я думав, я хочу від тебе». Так чи інакше, все було схоже на те, начебто ця фраза лунала в повітрі», — розповів музикант про назву.


Тімберлейк також розпочинає свою еру музичного гостя в програмі Saturday Night Live, яку незабаром вестиме акторка Дакота Джонсон.

 

Співак жартує, що, хоча він не керуватиме шоу, може просто з’являтися в інших епізодах протягом зйомок.


«Я розмірковував над ідеєю цього шоу. А потім просто подумав, що цей альбом дійсно по-іншому особливий для мене, — сказав він. — Я також не можу уявити, що мене не втягнуть у якусь програму. Це цілком природно — і я тут для цього».


Джастін Тімберлейк — американський музикант, актор, лауреат десяти «Греммі» та чотирьох «Еммі», а також володар низки інших премій. Світову славу здобув наприкінці 1990-х як лідер гурту ‘N Sync.

 

Лада ОСА