На Черкащині відкрили 35-ту поліцейську станцію

24.01.2024
На Черкащині відкрили 35-ту поліцейську станцію

Капітан поліції Дмитро Міщенко допомагатиме жителям Балаклеївської громади на авто Renault Duster. (Фото надане черкаською обласною поліцією.)

На Черкащині у Балаклеївській громаді розпочала роботу нова поліцейська станція.


Як повідомили «Україні молодій» в обласному управлінні поліції, ця сучасна поліцейська станція — вже 35-та в Черкаській області.

 

Безпековою ситуацією та жителями цієї громади опікується поліцейський офіцер Дмитро Міщенко.

 

«Відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі та взаємодії місцевої влади й поліції. Наша мета — забезпечити постійну присутність поліцейського на території громади та покращити якість поліцейського сервісу для її жителів», — говорить заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області Олексій Прокопенко.

 

За його словами, під опікою офіцера громади, капітана поліції Дмитра Міщенка, який відтепер тут працює, перебувають мешканці сіл Балаклея, Костянтинівка, Теклине, Мале Старосілля, Будки та Плоске.


«А оперативно добиратись до всіх, хто потребуватиме його допомоги, поліцейський зможе на службовому автомобілі Renault Duster, який обладнаний усім необхідним для профілактики правопорушень на території обслуговування», — уточнює пан Олексій.


У черкаській обласній поліції кажуть, що відкриття поліцейської станції у селі Балаклея на Смілянщині не останнє. Такі безпекові осередки в області створюватимуть надалі і в інших громадах Шевченкового краю.