На допомогу ЗСУ з обласного бюджету Черкащини виділили 14 мільйонів гривень

17.01.2024
На допомогу ЗСУ з обласного бюджету Черкащини виділили 14 мільйонів гривень

Чергова підтримка для ЗСУ від черкащан. (Фото надане пресслужбою.)

Черкащина придбала і передала для ЗСУ 17 антидронових рушниць, 25 засобів радіоелектронної боротьби для протидії БпЛА та необхідне обладнання для пунктів управління.

 

Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. За його словами, на це з обласного бюджету виділили 14 мільйонів гривень.


«Рік новий, пріоритет незмінний. Працюємо і підтримуємо ЗСУ. Тож закрили чергові запити наших оборонців», — констатував очільник області.

 

Каже, що потрібне матеріально-технічне забезпечення передали зенітно-кулеметному батальйону, що прикриває небо над Черкащиною, а також підрозділам, які зараз на першій лінії зіткнення.


Голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко додає, що 10 fpv-дронів, відповідно до запиту військових, полетіли до бійців 72-ї ОМБР «Чорні запорожці», які боронять нашу країну в зоні безпосереднього зіткнення з ворогом.

 

«За них вдячна компанії ТОВ «Агро-Рось» в особі засновника Анатолія Семиноги, який завжди підтримує ЗСУ, а також його колективу. Вони розуміють важливість і першочерговість завдань у допомозі нашим Силам оборони та безпеки», — зазначає очільниця і наголошує, що гуртом переможемо ворога.


Анатолій Семинога, який традиційно сам відвозить допомогу захисникам на фронт, каже: «Хотів би висловити слова вдячності нашим захисникам за те, що вони боронять Україну і ми можемо спокійно працювати. І нашому колективу — за підтримку і розуміння тих процесів, які відбуваються в країні. Нинішнє підсилення для ЗСУ — це маленький внесок для спільної Перемоги від нашого трудового колективу».


Відвозять захисникам на фронт також запасні частини, продукти харчування і все інше, що замовлять військові, з якими завжди на зв’язку.