«Україна молода» заряджає оптимізмом 92-річного волонтера

27.12.2023
«Україна молода» заряджає оптимізмом 92-річного волонтера

Ігор Олещук передає на фронт копії матеріалів газети «Україна молода». (Фото УМ)

Я постійно передплачую газету «Україна молода» і високо оцінюю її публікації — вони своєчасні, ідейні та високопрофесійні.


А оптимізм газети підтримує моє здоров’я і в похилому віці, мені 92 роки, я продовжую діяти.


Роблю копії матеріалів вашої газети та роздаю цікавим знайомим людям.


Також роз’яснюю тим, хто не знає, що за нашу державу в основному гине патріотична молодь, яка в складних умовах ідеологічної невизначеності України в молодіжних організаціях: СУМ, МНК, «Правий сектор», «Пласт» імені Степана Бандери, «Обнова» та ін. проходила вишкіл у лісах.


Дуже боляче від того, що загинуло багато найкращих, що чимало стали молодими людьми з інвалідністю. Такої кровопролитної, складної війни, що триває майже 10 років, гадаю, світ ще не бачив.


Я також займаюсь волонтерством: разом з продуктовими наборами передаю на фронт чимало брошур із національно-визвольної боротьби та копії матеріалів газет.


Нам потрібно дуже багато працювати над нашою єдністю. Бо Україна, на відміну від наших кровожерливих сусідів, 24 роки не будувалась — гуманітана політика була під контролем «русского міра».


І лише після Революції гідності Верховна Рада восьмого скликання прийняла державотоворчі закони: «Про заборону соціалістичної та комуністичної ідеології», «Про визнання визвольного руху ХХ століття», «Про розсекречення архівів» тощо.


Якщо будемо байдужими і постійно запізнюватись, то можемо дочекатись хаосу.     

                              
Слава Україні!

 

Ігор ОЛЕЩУК, Тернопіль