Юні черкащани здобули 12 призових місць на міжнародному турнірі з таеквондо

01.11.2023
Юні черкащани здобули 12 призових місць на міжнародному турнірі з таеквондо

Таеквондисти Черкащини — серед чемпіонів та призерів міжнародного турніру Mazovia Masters Cup. (Фото надане Євгеном Грицаєм.)

Черкаські спортсмени взяли участь у 17-му міжнародному турнірі з таеквондо Mazovia Masters Сup, який відбувся у польському місті Цеханув, що за 100 кілометрів північніше Варшави.


«Загалом на змагання прибули 700 спортсменів з 9 країн. Наша черкаська команда, у якій були і спортсмени з міста Сміла, складалася з 14 осіб», — розповідає «Україні молодій» тренер таеквондистів Євген Грицай.


Юні черкащани показали хороший результат, здобувши 12 призових місць. Тож вітаємо, каже Євген Грицай, чемпіонів та призерів міжнародного турніру: 1-ше місце — Каріна Гордієнко, Іван Коврижкін, Андрій Зозуля та Денис Поляруш; 2-ге місце — Назар Кочмар, Матвій Кучеренко, Єва Малишева, Ігор Стоколяс, Артем Бойко; 3-тє місце — Олександр Ілляшенко, Вадим Зіздок, Мар’яна Кравченок.


«Окреме вітання нашим юніорам, які вибороли перше загальнокомандне місце міжнародного турніру», — говорить тренер, який навчає бойового мистецтва таеквондо близько 200 черкаських спортсменів віком від 11 до 20 років.

 

Пан Євген працює тренером уже 10 років поспіль. І чергове здобуття перемог його підопічними у Польщі — свідчення результативності такої роботи.


13-річний смілянин Артем Бойко, який зайняв друге місце у міжнародному турнірі, розповідає, що займається цим видом спорту з 8 років.

 

«Мене це дисциплінує і загартовує», — говорить юний спортсмен.


Тепер черкаські таеквондисти під керівництвом тренера Євгена Грицая почали готуватися до змагань на Кубок України в Ужгороді.