Вірю в перемогу українського народу! У Німеччині цінують «Україну молоду»

06.09.2023

Шановні пані і панове — працівники редакції газети «Україна молода»!


Я, громадянка Німеччини Біргіт. Г., жителька села Пфордт землі Гессен, глибоко вдячна вам за надрукований у вашій газеті матеріал про мою допомогу українським біженцям і автору Борису Дученку за його підготовку.

 

Дуже добре, що у вашій країні є така газета, як ваша, яка переймається проблемами молодих людей. Це особливо важливо у теперішній, важкий для українського народу час. Я вірю у вашу перемогу над російськими загарбниками, і ми будемо допомагати вам для її наближення чим зможемо.


Чимало моїх співгромадян збирають та возять гуманітарну допомогу безпосередньо на фронт. Я у міру моїх можливостей, як зазначено у вашому матеріалі, надаю прихисток мамам з маленькими дітьми та вагітним.

 

Допомагаю біженцям у роботі з документами, державними установами, але діти для мене — на першому місці. Вони просто повинні мати можливість знову бути безтурботні та забезпечені всім необхідним. Їхня посмішка — мій подарунок.


Іще раз щиро дякую редакції шанованої газети за опубліковану статтю, оскільки вона дуже зворушила мене. Я не очікувала такої теплої і високої оцінки моєї скромної роботи.
З найкращими побажаннями Біргіт Г.

 

Біргіт Г.
село Пфордт, землі Гессен, Німеччина