Андрій Шевченко показав своїх підрослих синів

30.08.2023
Андрій Шевченко показав своїх підрослих синів

Андрій Шевченко з синами. (Фото з відкритих джерел)

Відомий у минулому футболіст, а нині успішний тренер Андрій Шевченко не надто любить світити своє особисте життя.

 

Але своїх хлопців іноді з гордістю показує, як ось на цьому фото, яке він опублікував у своєму інстаграмі.

 

Нагадаємо, спортсмен має аж чотирьох синів — справжня особиста футбольна команда!

 

«Про більше і мріяти не можу, дякую за вашу любов. Ви робите кожний мій день особливим», — написав Шева під знімком.


Нагадаємо, один із найбільш завидних женихів України Андрій Шевченко зав’язав із парубкуванням 14 липня 2004 року — в цей день він повів під вінець американську фотомодель Крістен Пазік.

 

Шлюб виявився на диво міцним і щасливим: наступного року подружжя святкуватиме вже порцелянове весілля — 20-річчя спільного життя. Один за одним з’явилися й діти.

 

Первістка Крістен народила вже за кілька місяців після одруження: старший Джордан побачив світ 29 жовтня 2004 року. Як неважко підрахувати, хлопцю незабаром виповниться вже 19 років. А за два роки, в листопаді 2006-го, на світ з’явився другий син — Кристіан.


Наступного поповнення в родині Шевченків довелося чекати шість років. У жовтні 2012 року, коли Андрій уже завершив професійну кар’єру, він став багатодітним батьком — Крістен Пазік народила сина Олександра. А в квітні 2016 року на світ з’явився і наймолодший хлопчик, якому дали подвійне ім’я Райдер-Габріель.


Відомо, що старший із синів уже готується покинути батьківське гніздо. В особистому акаунті мама хлопця Крістен Пазік опублікувала фото, показавши, як проводжала Джордана на навчання в університет у США.

 

«Скучаю за тобою дуже сильно», — написала вона під публікацією. Як стало відомо, Джордан Шевченко навчатиметься в Єльському університеті в Нью-Хейвені, штат Коннектикут.

 

Це приватний дослідницький університет із давньою історією. Він входить до знаменитої «Ліги плюща» — співтовариства найпрестижніших приватних американських вишів. Навчання в університеті надзвичайно дороге — один рік може коштувати десятки тисяч доларів США.


Нагадаємо, що Андрій Шевченко з родиною вже 15 років живе у Лондоні. Цікаво, що наразі тільки другий син Шеви, шістнадцятирічний Кристіан, займається футболом професійно — відвідує академію лондонського «Челсі». Але поганяти м’яч разом із батьком не проти всі четверо.


Попри те, що Андрій живе за кордоном, він буває в Україні — обов’язок кличе. З початком широкомасштабного вторгнення він активно допомагає своїй Батьківщині та ЗСУ. За цей час він перевів на допомогу армії велику суму, розмір якої не розголошується. А потім став першим послом президентської ініціативи United 24.

 

«Я з перших днів війни визначив свою позицію. Для мене було важливо знати, як я можу допомогти країні», — розповідав Андрій в одному з інтерв’ю.

 

Нині допомога Україні забирає весь вільний час Шевченка, через це він не поспішає повертатися до тренерської діяльності.