Відновити «Дока». Герой російсько-української війни висловлює щиру подяку медикам за свій порятунок

17.05.2023
Відновити «Дока». Герой російсько-української війни висловлює щиру подяку медикам за свій порятунок

Завідувач відділення КМКЛ №8 Сергій Вєтров і захисник України Сергій Горлей із бойовим прапором.

Шановні медики!


Усі ті, хто лікував, хто прибирав, хто годував, хто прав, — велике спасибі за ваші старання та знання, за ваші зусилля і поради, за вашу доброту й розуміння, за вашу професійність!


Щиро дякую організатору цієї відповідальної, що базується на особистих людських якостях, роботи — завідувачу відділення психосоматичних розладів Київської міської клінічної лікарні №8, кандидату медичних наук, лікарю вищої категорії Сергію Дмитровичу Вєтрову!


Також велика подяка лікарям, котрі щоденно відвойовували мене у цього поранення. Лікуючому — Віталію Євгеновичу Качановському та неврологу — Дмитру Олександровичу Сілаєму.


Ви всі — чудові й справжні. Бажаю вам настільки ж якісно допомогти ще багатьом потребуючим вашої опіки й кожен день відзначати Перемогою над серйозними проблемами, отримуючи в якості нагороди щиру подяку й повагу пацієнтів.


Шана й доземний уклін вам!

 

ВІД РЕДАКЦІЇ

 

Сергій Горлей — доброволець із гартом Майдану Гідності. Це визначення не потребує додаткових епітетів. Він став на захист України у першу мить повномасштабного наступу московської чуми.
Від позиції до позиції. Далі — Бахмут. Це суцільне пекло.


В одному з боїв «Док» (позивний Горлея), як завжди, тримав оборону разом зі своєю ротою під рясним «поливом» окупантської зброї (зазвичай вони це роблять від п’яти до десяти годин), знепритомнів, отримав чергову контузію. Але, як робив це раніше, не зважаючи ні на що, повернутися до бою — цього разу не вдалося.


З контузією жартувати кілька разів поспіль не можна. Після двох місяців лікарняних ліжок відчутні покращення у здоров’ї, але ще потрібна реабілітація.


Ми зичимо якнайшвидшого й повного відновлення здоров’я Герою. І в його особі дякуємо всім нашим мужнім і незламним захисникам.


Нехай не баряться втілюватись побажання Перемоги, написані на бойовому, священному знамені, яке також сховане в бронежилет, «ходить» із Сергієм шляхами війни.
Слава Україні! Героям слава!



З повагою
старший бойовий медик
Сергій Горлей.