Черкащани відправили на фронт стоматологічний комплекс і 10 автомобілів

10.05.2023
Черкащани відправили на фронт стоматологічний комплекс і 10 автомобілів

Ці авто для бійців на фронті від Черкащини. (Фото Черкаської ОВА.)

Із Черкаської області відправили захисникам на фронт черговий автотранш — мобільний медико-стоматологійний комплекс, бус для медслужби та евакуації, а ще 10 транспортних засобів різного функціоналу, зокрема реанімобіль і навіть мобільну банно-пральну машину.


Про це «Україні молодій» повідомили в Черкаській обласній військовій адміністрації.


«Наші волонтери щодня роблять неймовірне задля підтримки ЗСУ. Сьогодні закрили черговий запит наших захисників: складний, вартісний, але надважливий в умовах бойових дій. Це мобільний медико-стоматологічний комплекс. Він має все необхідне для надання стоматологічної допомоги нашим бійцям: від діагностичного обладнання до медзасобів. Повна комплектація», — розповідає голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


За його словами, також на фронт поїхав повнопривідний бус для медслужби та евакуації.

 

«Коли на вагу кожна хвилина — таке підсилення множить шанси на порятунок», — говорить очільник Черкащини Ігор Табурець і дякує ГО «Наш батальйон», об’єднанню волонтерів-стоматологів «ТриЗуб» та всім партнерам за допомогу.

 

 

Водночас, як розповідають в Черкаській обласній військовій адміністрації, на передову відправили ще й 10 повнопривідних автівок, серед яких — реанімобіль, бус і навіть мобільна банно-пральна машина.

 

Останнє — як знахідка для бійців та їхнього побуту в зоні бойових дій. Всі автомобілі пройшли технічне обслуговування. Вони справні і готові до завдань.«Вдалося це зробити завдяки соціально відповідальному бізнесу із Золотоніщини. Інвестгрупа Time вже передала на фронт понад 35 авто. Дякую за позицію», — підсумовує голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.