Підтримка — це сила: «Україна молода» повернула своїх давніх шанувальників і розширює коло читачів

29.03.2023
Підтримка — це сила: «Україна молода» повернула своїх давніх шанувальників і розширює коло читачів

«УМ» вдалося збільшити об’єм роздрібної торгівлі у таких регіонах, як Полтава, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці. (Фото з власного архіву)

Усі звільнені від рашистської окупації райони Харківщини, а також правобережжя Херсонщини наразі мають змогу отримувати свіжі номери «України молодої».

 

Для нашої редакції це надзвичайно важливо, оскільки тривалий час українці тут не мали доступу до вітчизняних ЗМІ.

 

Водночас потужна пропагандист­ська машина кремля переконувала їх у тому, що Україна вже програла війну й ніколи туди не повернеться.

 

А відтак, за словами наших читачів, доступ до правдивої інформації став для них справжньою віддушиною.


«УМ» також вдалося збільшити об’єм роздрібної торгівлі у таких регіонах, як Полтава, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці.

 

Саме тут від початку війни проживає найбільша кількість переселенців зі східних областей, де рашистські новітні геббельси десятиліттями розповсюджували відверту брехню про історію України і її сучасне життя.

 

Отож маємо глибоку надію на те, що доступ до правдивих новин допоможе нашим «східнякам» швидше розібратися у тонкощах і проблемах сучасної політики.


Водночас редакція «України молодої» висловлює щиру вдячність постійним передплатникам, які наприкінці минулого року шукали своє улюблене видання в каталогах і зрештою знову підтримали роботу колективу газети.

 

Ваше бажання залишатися з нами надалі — найпотужніший стимул вберегти друкований формат і в майбутньому. Ні для кого не секрет, що в Україні наразі лишилося усього три українськомовні національні газети, які виходять у паперовому варіанті. Решта або припинили вихід взагалі, або перейшли винятково на електронні аналоги.  


Утриматися на плаву нам допомогла не лише передплата постійних читачів, а й участь у нашому проєкті європейських партнерів, які надали нам рятівну фінансову підтримку.

 

Отож гуртом ми створюємо справжню патріотичну газету, що є ровесницею незалежної України і традиційно відстоює не чиїсь корпоративні, а саме національні інтереси держави. Разом — ми сила, і впевнено йдемо до перемоги. У тому числі й на інформаційному фронті.