Бен Аффлек знявся у рекламі своїх улюблених пончиків у ролі касира

18.01.2023
Бен Аффлек знявся у рекламі своїх улюблених пончиків у ролі касира

Бен Аффлек у рекламі мережі кав’ярень із пончиками. (Фото з сайту focus.ua.)

Бена Аффлека сфотографували під час зйомки реклами кав’ярні Dunkin’ Donuts — у ній папараці найчастіше ловлять актора.

 

Крім того, в одному з інтерв’ю актор сам зізнавався, що дуже любить пончики саме з цієї кав’ярні.


У відео, яке потрапило до мережі, він спілкується з відвідувачами як касир, продає пончики, а також фліртує зі своєю дружиною, співачкою Дженніфер Лопес.


Клієнти кав’ярні, яким відомий актор встиг продати пончики, поділилися враженнями з виданням The Washington Post.


«Він був дуже кумедний, доброзичливий і надзвичайно милий. Звичайно, у нього досі бостонський акцент», — розповіла користувачка інстаграма Ліза Макей.

 

Дівчина додала, що актор, як і належить касиру, сказав їй, що вона чудово виглядає, перш ніж прийняти замовлення. Ліза також заявила, що якби вона знала, що зустрінеться із зіркою, вона підготувалася б краще: зробила макіяж і зачіску.


У мережі зазначили, що під час обслуговування клієнтів кав’ярні Бен Аффлек мав щасливий вигляд: раніше шанувальники помічали, що на фотографіях папараці актор завжди похмурий.


«Недарма Бен Аффлек багато років споживав Dunkin’ Donuts — тепер ось у рекламі знімається», — прокоментували в телеграм-каналі «Антиглянець».


А в телеграм-каналі журналіста Саші Амато Golden Chihuahua запропонували кав’ярні випустити багатомільйонну рекламну кампанію зі слоганом «І в найгірші, і в найщасливіші часи ми завжди поруч».


Нагадаємо, що не так давно Джей Ло і Бен з’єдналися через майже 20 років після розриву. Пара вже встигла зіграти розкішне весілля. А зовсім скоро співачка випустить новий альбом, який частково буде присвячений Бену.


Новий музичний альбом співачка назвала This is Me... Now, що в перекладі означає «Це я... зараз». Цікаво, що 20 років тому Дженіфер Лопес випустила альбом «This is me... Then» («Це я... тоді»), який також був присвячений Аффлеку.


Одна з пісень нового альбому називається Dear Ben pt. II, що означає «Любий Бен, частина II».

 

Марія ТКАЧЕНКО