Новорічний сюрприз: Алек Болдуїн уперше стане дідом

04.01.2023
Новорічний сюрприз: Алек Болдуїн уперше стане дідом

Айрленд зі своїм зірковим татусем.

Напередодні Нового року 64-річний Алек Болдуїн дізнався хвилюючу новину — у нього незабаром з’явиться перший онук або онука.

 

Про те, що він має стати дідусем, оголосила його старша донька — 27-річна Айрленд Болдуїн.

 

Про це зі слів Айрленд, яка зізналася на своїй сторінці в соціальній мережі, що чекає на дитину, повідомило видання Daily Mail.


Айрленд, мамою якої є Кім Бейсінгер, ексдружина Болдуїна, опублікувала фото позитивного тесту на вагітність із жартівливим підписом, у якому запевнила своїх численних фоловерів: «Це мій тест, а зовсім не мого собаки!».


Як підтвердила донька актора, батьком її майбутньої дитини є бойфренд. Це музикант Андре Аллен Аньос, що виступає під псевдонімом RAC. Він народився в Португалії, зараз працює в Америці.

 

Подейкують, що роман Айрленд з Андре розпочався ще 2021-го. А в червні 2022-го міс Болдуїн уже підтвердила стосунки з Аньосом, опублікувавши фото, зроблені під час романтичної подорожі до Парижа.

 

А у вересні минулого року донька Алека заступилася за свого коханого, минуле особисте життя якого недоброзичливо обговорювали в мережі. Вона заявила, що її бойфренд розлучився до того, як вони почали зустрічатись. Але запевнила, що все це — особиста справа тільки її та Андре і не стосується більше нікого.


Зауважимо, до Аньоса у міс Болдуїн були й інші бойфренди-музиканти, зокрема вона зустрічалася з репером Енджелом Хейзом.


Що ж до Алека Болдуїна, то для нього ця новина стала щасливим завершенням 2022 року, який виявився для нього набагато вдалішим, ніж попередній — 2021-й.

 

Адже восени тепер уже позаминулого року Алек став винуватцем трагедії. Тоді від пострілу з пістолета, який він тримав у руках під час зйомок епізоду фільму «Іржа», загинула оператор Галина Хатченс. Причому причину того, як і чому зброя виявилася зарядженою бойовим патроном, поліції з’ясувати досі не вдалося.


Натомість наступний — 2022-й — допоміг Алекові втішитися: нинішня дружина актора Хіларія (вона є другою за рахунком) ощасливила його вже сьомою спільною дитиною (усього в Алека вісім дітей, але Айрленд — донька від першого шлюбу). Хіларія народила Болдуїну, котрий виховував до цього двох доньок і чотирьох синів від неї, ще одну дівчинку, яку подружжя назвало Іларією.

Марія ТКАЧЕНКО