Колеса перемоги. Черкащина відправила захисникам на передову колону автомобілів

26.10.2022
Колеса перемоги. Черкащина відправила захисникам на передову колону автомобілів

Колона автомобілів із Черкас уже на фронті. (Фото Черкаської ОВА.)

Черкащина вже вкотре відправила захисникам на фронт цілу колону  автомобілів, так необхідних нашим воїнам на передовій.

 

Про це повідомляє голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.


«Відправили потужну партію підсилення на передову — 12 автомобілів. Позашляховики, пікапи, буси, «швидку». Усе, що треба хлопцям в умовах ведення боїв», — говорить пан Ігор.

 

І уточнює, що всі автомобілі пройшли технічний огляд і поїхали з подарунками.  Доукомплектували колону ще й необхідним спорядженням для бійців.

 

«Наш черкаський  соціально відповідальний бізнес і громадські об’єднання знову продемонстрували силу підтримки ЗСУ. Дякуємо кожному», — наголошує керівник ОВА.

 

Тим часом на Черкащині автомобілі для ЗСУ купують власним коштом цілі родини. Приміром, недавно один такий позашляховик відправила на фронт родина відомого в Шевченковому краї підприємця і мецената Араіка Мкртчяна.


«Сьогодні мій син Арсен святкує день народження. Проте цього року він не приймає подарунки у свій день, а навпаки — їх робить.  Тому  ми передаємо автомобіль для наших ЗСУ, такий необхідний хлопцям для виконання бойових завдань на фронті», — розповідає Араік Мкртчян. І підсумовує, що наближення перемоги — найбільше бажання кожного українця.