Джамала візьме участь у польських «Танцях з зірками» заради України

24.08.2022
Джамала візьме участь у польських «Танцях з зірками» заради України

Співачка Джамала.

Співачка Джамала, яка свого часу вже спробувала свої сили в українському шоу «Танці з зірками», знову буде танцювати.

 

Але вже на польському телебаченні. Не стільки для того, щоб поборотися за перемогу, скільки для того, «щоб знову і знову говорити про Україну».

 

Співачка, яка останні кілька місяців їздить з благодійними концертами по всій Європі, зазначає, що сьогодні в світі є певне «звикання до війни в Україні».

 

А цього не можна допустити, саме тому важливо говорити про нас з усіх майданчиків, навіть якщо це шоу.
    

«Участь у Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami для мене — це насамперед можливість нагадати про мій дім. Про мільйони людей, які страждають, і важливість їх підтримки. Світ не має втомитися від нас, — каже Джамала. — Україна не має зникнути з ефірів, допоки ми не переможемо».

 

Крім того, під час цього масштабного ТБ-проєкту разом із POLSAT Foundation збиратимуть кошти на підтримку українців, які постраждали через війну.
    

Співачка вже познайомилась зі своїм партнером по паркету. Це Яцек Єшке, досвідчений танцюрист, який уже перемагав у польських «Танцях з зірками».

 

«А ще — дуже свідома людина, якій не треба зайвий раз щось пояснювати: він добре розуміє, що ми маємо нести в цьому шоу і чому це важливо, — написала Джамала в фейсбуці. — Ми обоє розуміємо, що буде непросто, адже наша пара сильно відрізнятиметься від загальної атмосфери такого проєкту».
    

Пара активно тренується по 8-9, а іноді й 12 годин, щоб достойно виступити в першому ефірі та протриматися в подальших програмах якомога довше.
    

А днями співачка записала нову англомовну пісню Thank you, Stranger («Дякую, незнайомцю»). Відео для пісні створене в співпраці МЗС України та креативної агенції banda у рамках кампанії, що покликана висловити щиру вдячність усім країнам-сусідкам за допомогу народу України.
    

Використовуючи реальні кадри, відео демонструє глибоку вдячність мільйонам неймовірних людей, які прихистили та підтримали українців.    

 

Саме про це свідчить кожна з історій героїв ролика, які тимчасово проживають у сусідніх Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині та Угорщині.

 

«Пісня сповнена сподівань на світлі та теплі дні. Такі зазвичай настають після найтемніших ночей. У нашому житті. В історії. Thank You, Stranger — для мене це подяка мільйонам жителів сусідніх країн, які відкрили свої домівки й серця протягом повномасштабного вторгнення росії в Україну», — зазначила Джамала.
    

У рамках цієї «вдячної» кампанії кожен українець зможе подякувати тим, хто допоміг їм протягом війни, піснею чи листівкою. Для цього потрібно лише перейти на сайт jamala.ua та заповнити форму.

 

Протягом наступних двох тижнів Джамала виконає фрагмент нового синглу спеціально для вашого адресата у Instagram Stories або ж направить листівку.
    

Нагадаємо, з початку війни росії проти України країни-сусідки прихистили вже майже 6 мільйонів українців.