Марина Мазепа з Конотопа стрімко підкорює Голлівуд: зіграла вже в кількох «жахастиках»

11.08.2022
Марина Мазепа з Конотопа стрімко підкорює Голлівуд: зіграла вже в кількох «жахастиках»

Марина Мазепа.

У Голлівуді сходить нова українська зірка. Як відомо, на фабриці мрій особливо цінуються талант, врода, харизма.

 

Цього всього не бракує 25-річній Марині Мазепі з Конотопа, що на Сумщині, яка стрімко підкорює Голлівуд.

 

При цьому в дівчини є ще одна родзинка — вона чудово танцює і володіє своїм тілом, а отже — може втілювати найвибагливіші задуми режисерів.

 

Тож у таких жанрах, як фантастика, містика, жахи, бойовики, де глядача треба здивувати, налякати і вразити, для таланту Марини завжди знайдеться місце.


Нагадаємо, популярність в Україні прийшла до дівчини після участі в телепроєкті «Танцюють всі!». Тоді завдяки майстерній хореографії їй вдалося увійти до п’ятірки фіналістів та завоювати серця мільйонів глядачів і суддів проєкту. Дівчині на той час було лише 15 років!

 

Згодом була участь в аналогічному проєкті в Франції, а потім — у США. У 2019 році вона стала півфіналісткою шоу «Америка має талант», де вражала публіку і суддів неймовірною гнучкістю тіла і пластикою рухів.

 

Зрештою, відео з її виступом на шоу побачив продюсер фільму жахів «Нечестивий» Сем Реймі й одразу затвердив її на роль Мері Ельнор.

 

Річ у тім, що головна героїня стрічки мала по-особливому рухатися, а Марина дійсно володіє своїм тілом досконало, тож і підійшла на роль!


Згодом українку запросили до зйомок у стрічці «Втілення зла» та «Оселя Зла: Вітаємо у Раккун-Сіті» — обидва зняті в жанрі «жахи». У першому з них дівчина зіграла монстра. Ну а що ви чекали від дівчини з батьківщини конотопської відьми?


Зараз Марина завершила роботу в новому проєкті — серіалі «Континенталь», що є приквелом відомого фільму «Джон Вік». У серіалі задіяні також всесвітньо відомі актори Кіану Рівз, Мел Гібсон та Колін Вуделл. Українка зіграла в ньому роль професійної вбивці.

 

«У нас будуть три великі епізоди, кожен триватиме десь 90 хвилин. Це повний дуже професійний екшн. У нас було дуже багато часу, щоб потренуватися. І ми змогли придумати те, що зможе здивувати весь світ», — каже про нову стрічку Марина.


Як і кожного українця, дівчину вразило російське вторгнення 24 лютого. Вона з перших днів підтримує свою Батьківщину. На її сторінках у соцмережах (аудиторія 340 тис. осіб) — багато дописів, присвячених Україні.

 

Вона каже, що за кордоном зараз відчувається певна втома від подій в Україні. Але треба робити все можливе, аби градус уваги до України в світі не знижувався.


Також вона створила Amazon-лінк, де конкретні люди, які не довіряють різним фондам, що збирають гроші, можуть купити конкретні речі для потреб ЗСУ. Попередньо акторка поцікавилася, що саме найбільше потрібно нашим бійцям. Уже чотири партії цих речей її команда відправила в Україну.


«Я ніколи не пишалася так, як зараз, тим, що я українка! Сміливість — це в нашому ДНК. І ми переможемо. Ми стільки пережили вже в своїй історії! І це ще одне випробування, яке обов’язково пройдемо. Тому що ми стали ще сильнішою нацією», — переконана вона.