«Погане дівчисько» стало дорослим: Ліндсі Лохан вийшла заміж

07.07.2022
«Погане дівчисько» стало дорослим: Ліндсі Лохан вийшла заміж

Ліндсі Лохан.

Американська акторка Ліндсі Лохан поділилася в інстаграмі радістю: вона вийшла заміж за свого коханого, фінансиста Бадера Шамаса.

 

«Я найщасливіша жінка в світі. Ти знайшов мене і знав, що я прагну щастя та благодаті... Я приголомшена тим, що ти мій чоловік. Моє життя та моє все. Кожна жінка має почуватися так щодня», — написала вона.


Нагадаємо, пара заручилася у листопаді минулого року. До того Ліндсі та Бадер уже були разом два роки — познайомилися незадовго до пандемії коронавірусу в Дубаї.


Для Ліндсі, яка 2 липня відсвяткувала своє 36-річчя, це буде перший шлюб. Раніше вона вже була заручена з російським мільйонером Єгором Тарабасовим. Але власне до весілля справа так і не дійшла.


Акторська кар’єра Ліндсі, яка стрімко розвивалася після успіху в фільмах «Шалена п’ятниця», «Погані дівчиська» та «Гербі: повне завантаження», дала збій у 2007 році: через дві ДТП і три візити до реабілітаційного центру через проблеми з алкоголем і наркотиками Лохан втратила пару ролей.

 

Згодом вона знялася в кількох стрічках, однак негативна репутація так і не дала їй досягнути вершини акторської слави в Голлівуді. Може, бодай в особистому житті Ліндсі пощастить...