Зірки в синьо-жовтих тонах: кольори українського прапора — модний тренд

02.06.2022
Зірки в синьо-жовтих тонах: кольори українського прапора — модний тренд

Шерон Стоун.

Війна в Україні є топ-темою не тільки міжнародних політичних майданчиків, а й культурних подій. Не оминула вона й 75-й Каннський кінофестиваль.

 

На червоній доріжці кінофоруму цьогоріч було багато кольорів українського прапора — так знаменитості через своє вбрання висловлювали підтримку Україні, яка три місяці протистоїть цинічному й потужному ворогу.


У синьо-жовтих тонах на пресконференцію стрічки «Три тисячі років туги» прийшла Тільда Свінтон. Багатошарову жовту сукню з тюлю доповнила блакитним клатчем і такими ж туфлями співачка з Литви Гінта Кубіліуте.

 

Підтримати рідну Україну вирішила й голлівудська акторка українського походження Мілла Йовович, яка вбралася в блакитну сукню від українського бренду Lever Couture. А її донька Евер позувала поряд із матір’ю в ніжно-жовтій сукні: натяк дівчат був цілком зрозумілий.

Мілла Йовович із донькою.


Блогерка Саша Рей одяглася в повітряне плаття з багатьох прозорих воланів від Milla Nova яскравих «наших» кольорів — тут уже навіть не лише натяк був на український прапор, а й розташування кольорів відповідне — синій зверху, жовтий знизу.

 

Своїми про­українськими нарядами Саша Рей вражала не один раз: на хіднику фестивалю вона з’являлася ще й у жовто-блакитній сукні від Diamant Blanc.


Не менше зворушила й 64-річна актриса Шерон Стоун: на вручення довічної гуманітарної нагороди Better World Fund 2022 року (її вручають за доброчинство) вона прийшла в шовковій синій блузі та брючному костюмі такого ж кольору.

 

Під час позування перед камерами вона зумисно розкрила піджак, щоб показати всередині яскраву жовту підкладку. Також наряди на підтримку України вдягли румунські актриси Мара Бугарін і Мара Вікол,


Нагадаємо, що чимало світових знаменитостей від початку російського вторгнення виступили на підтримку України. Так, Міла Куніс та Ештон Кетчер пожертвували 35 млн доларів; Джоан Роулінг — 1,3 млн доларів; Стівен Спілберг — 1 млн доларів; Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс — 1 млн доларів.

 

Також світові знаменитості Ольга Куриленко, Іванна Сахно, Кетрін Винник, Голді Гоун, Різ Візерспун закликали допомагати українській армії та людям, які постраждали від війни.