Кривава вечірка: Джастін Бібер з дружиною втік із власного афтепаті

17.02.2022
Кривава вечірка: Джастін Бібер з дружиною втік із власного афтепаті

Джастін Бібер.

Популярний американський співак Джастін Бібер вирішив організувати бучну вечірку після свого концерту, що відбувся в рамках двотижневих заходів, приурочених Суперкубку.

 

Співак провів 30-хвилинний сет, після чого всі перемістилися в голлівудський клуб The Nice Guy, щоб продовжити приємний вечір. Серед запрошених були зірки Леонардо Ді Капріо, Тобі Магуайр, Хлоя Кардаш’ян та її сестра Кендалл Дженнер, Дрейк та багато інших.

 

Однак веселощі десь о третій ночі були зіпсовані стріляниною, яка відбувалася побіля клубу.

 

Як згодом стало відомо, перестрілку (щонайменше десять пострілів) влаштували репери Kodak Black, Lil Baby та Gunna. Невдовзі соцмережі вразив знімок закривавленого чоловіка (фото зроблене зі спини) з місця події.

 

Як згодом повідомила поліція Лос-Анджелеса, все почалося з бійки між чоловіками, потім почалася стрілянина, в результаті чого трьох було поранено — жертвами стали 19-, 24- та 60-річний мужчини. Наразі відомо, що всім стрільцям вдалося втекти з місця пригоди.


Звісно, після такого рейваху вечірка була остаточно зіпсована, тож Біберу не залишилося нічого іншого, як полишити клуб разом із дружиною — Хейлі Болдуїн. Папараці зафіксували цей момент — вигляд в обох був безрадісний і пригнічений.


До слова, нещодавно стало відомо, що Бібер вирішив торгувати «травичкою» у співпраці з компанією Palms, що й не дивно, адже він — громадянин Канади, де цей товар дозволений для легальної реалізації.