Ріанна — вагітна: співачка з Барбадосу вперше показала вагітний животик

10.02.2022
Ріанна — вагітна: співачка з Барбадосу вперше показала вагітний животик

Ріанна.

Американська співачка з Барбадосу Ріанна не приховує, як більшість зірок, свою вагітність, а навпаки — виставляє на своїй сторінці відверті фото з доволі круглим животиком.

 

Цю радісну для будь-якої жінки новину співачка підписала «Поповнення в банді під’їхало до Місяця афроамериканської історії» (нагадаємо — це місячник, який проходить щороку в лютому у США та Канаді, під час якого проводять заходи з боротьби з расизмом, рабством, упередженням щодо чорношкірих та бідністю серед них).


Щасливим батьком малюка став давній друг і колега Ріанни по музичному цеху A$AP Rocky (справжнє ім’я — Ракім Маєрс). З Рокі співачка знайома ще з 2012 року, вони разом часто перетиналися не лише під час роботи над спільними проєктами, а й на світських тусовках, а от зустрічатися почали з 2020-го, принаймні так пише жовта преса.


 Що цікаво, дівчина всіляко намагалася приховати своє особисте життя після гучного скандалу зі своїм колишнім бойфрендом Крісом Брауном, який сильно побив її.

 

Та все ж всюдисущі папараці не раз фіксували інтимні моменти в житті співачки. Не став секретом для публічності і її кількарічний роман з арабським мільярдером Хасаном Джамілем, заради якого дівчина навіть «зійшла з радарів» світу музики, погладшала на 15 кілограмів (усе як люблять арабські «шейхи»).

 

Проте таке життя набридло їй, і рік тому вона оголосила, що порвала ці стосунки (виходить, її роман з Рокі почався ще задовго до цього розриву?).


Та хай там як, але 33-річна Ріанна нині щаслива своїм положенням і планує в майбутньому мати трьох, а то й чотирьох дітей, навіть незважаючи на наявність у її житті чоловіків.