Ніккі Мінаж та її чоловка охоронець звинуватив у нападі: переніс вже вісім операцій

03.02.2022
Ніккі Мінаж та її чоловка охоронець звинуватив у нападі: переніс вже вісім операцій

Ніккі Мінаж.

Скандали — олива в багаття популярності, проте іноді тої оливи буває аж занадто.

 

Ось і популярна американська співачка Ніккі Мінаж, родом з острівної країни Тринідад і Тобаго, не встигає погасити пожежу, що розгорілася у ЗМІ навколо її чоловіка.

 

Нагадаємо: Кеннет Петті був засуджений за спробу зґвалтування 16-річної дівчини, а минулого року потерпіла подала заяву в суд через залякування з боку останнього.

 

Та нещодавно знову виник новий скандал — тепер уже звинувачують обох у нападі на службу охорони.


Інцидент трапився в березні 2019 року, коли співачка виступала з концертами в Німеччині. На сцену під час виступу Ніккі вийшов слухач, що неймовірно розлютило співачку.

 

Вона тут-таки ви­словила своє невдоволення жінці зі служби охорони, до того ж у дуже некоректній формі, обізвавши її нецензурними словами.

 

Заплакану охоронницю помітив її начальник — Томас Вайденмюллер, відтак вирішив втрутитися в скандал, зайшовши після концерту в гримерку до Мінаж.

 

Співачка тут-таки накинулася на нього з криками: «Як ти думаєш, ти хто такий?» — і запустила в нього туфлею, проте промахнулася.

 

Тут у скандал втрутився чоловік Ніккі, Кеннет, — і вдарив охоронця кулаком в обличчя, зламавши щелепу. Як стверджує пан Вайденмюллер, у результаті інциденту йому довелося зробити вісім (!) операцій, адже ударом було пошкоджено кістку і йому наклали п’ять пластин, а ще планується шість пластичних операцій.

 

Тож Томас звернувся до суду, щоб співачка відшкодувала йому збитки за лікування. Поки що представники Мінаж не коментують ситуацію.